Ο Θέμης Αδαναντίδης στο ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ στις 19/6

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ   “ 45 ΧΡΟΝΙΑ “

Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Με μια μεγάλη συναυλία – γιορτή για τα 45 του χρόνια στη δισκογραφία θα γιορτάσει ο Θέμης Αδαμαντίδης την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά σε μια βραδιά γεμάτη αγαπημένα τραγούδια, χρώματα, πυροτεχνήματα, εκπλήξεις.. και μια δωδεκαμελής ορχήστρα σπουδαίων μουσικών. Συμμετέχει και η εξαιρετική ερμηνεύτρια  Νικολέτα Κωνσταντινίδου !

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει αφήσει έντονη τη σφραγίδα του στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, κυρίως όμως στις καρδιές όλων. Ερμηνεύει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τραγούδια που έχουν μείνει ανεξίτηλα στο πέρασμα του χρόνου. Συνεργάστηκε με κορυφαίους συνθέτες και στιχουργούς της χώρας και κέρδισε την αγάπη και τον σεβασμό όλων μας.

Η μοναδική χροιά της φωνής του τον καθιστά έναν από τους σπουδαιότερους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του. Τα τραγούδια του συντρόφευαν και συνεχίζουν να συντροφεύουν κάθε ηλικία, αφού μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Θέμη Αδαμαντίδη είναι η αγάπη του κόσμου στο άκουσμά του, από τους νεότερους μέχρι τους πιο «παλιούς».

Special guests : Άγγελος Ανδριανός  και οι Passepartout

Φιλική συμμετοχή : Κατερίνα Στανίση

Τετάρτη 19 Ιουνίου – Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Ώρα έναρξης: 21:00

Εισιτήρια ( αριθμημένες θέσεις )

Προπώληση :18 euro

Ταμείο (την ημέρα της συναυλίας ) : 20 euro

Προπώληση εισιτηρίων: More.com / Public

Χορηγός επικοινωνίας : One  Channel

Διοργάνωση – Παραγωγή: LiveStage - Ιωάννης Βαφειάδης