Δείπνο Καλογρίτσα-Μπόμπολα στο Κεφαλάρι

1
Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όσοι έτυχε να περνούν από την πολυσύχναστη πλατεία των Βορείων Προαστίων χθες βράδυ, βρέθηκαν μπροστά σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εικόνα!

Ο Κατασκευαστής και Καναλάρχης πλέον Βλαδίμηρος Καλογρίτσας δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο-στο οποίο συνήθιζε να τρώει και ο πρώην Υπουργός Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου-μαζί με τον Μεγαλοκατασκευαστή και ιδιοκτήτη της εταιρίας ΑΚΤΩΡ Λεωνίδα Μπόμπολα!

Όσοι τους είδαν, ανέμεναν και την άφιξη του Φώτη Μπόμπολα (Πήγασος) ο οποίος όμως δε φάνηκε ποτέ!

Και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι η οικογένεια Μπόμπολα «κάνει» την ηρωική έξοδο από τα μίντια, τα σενάρια φουντώνουν και πάλι.

Βέβαια, για τους καλά γνωρίζοντες, τέτοιο σενάριο δεν υπήρξε ποτέ στην πραγματικότητα.

Οι δυο άνδρες, γνωρίζονται από παλιά, λόγω της συνεργασίας τους σε μεγάλα έργα, δημόσια και μη και συνδέονται με σχέση εμπιστοσύνης.

Η κοινή τους παρουσία, υποδηλώνει πέραν της αυτονόητης εμπλοκής του Λεωνίδα Μπόμπολα στο κανάλι Καλογρίτσα, και την πρόθεση της οικογένειας Μπόμπολα, να βάλει στην άκρη τον Σταύρο Ψυχάρη!

Σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον των δυο ανδρών, τους απασχολεί ιδιαίτερα όχι τόσο ο ανταγωνισμός με τον ΑΝΤ1 ή το νέο κανάλι Μαρινάκη, αλλά η γραμμή του ΣΚΑΪ.

Και αυτό έχει την εξήγησή του...

Ουσιαστικά, το ΣΚΑΪ είναι το μόνο κανάλι που ασκεί σκληρή αντιπολίτευση. Και βέβαια το κανάλι Καλογρίτσα προορίζεται να παίξει το ρόλο του «υποστηριχτή» του ΣΥΡΙΖΑ, το ρόλο που είχε δηλαδή κάποτε το MEGA για το ΠΑΣΟΚ.

Άρα το νέο κανάλι Καλογρίτσα (και Μπόμπολα;) θα «χτίσει» ένα πρόγραμμα-απάντηση στην «αντιπολιτευτική προπαγάνδα» του ΣΚΑΪ!

Όσο περνούν οι μέρες τα κομμάτια του τηλεοπτικού παζλ θα συμπληρώνονται ολοένα και περισσότερο... Το μόνο σίγουρο είναι ότι τις επόμενες 90 μέρες θα παιχθούν παρτίδες σκακιού για παίχτες με γερά νεύρα!