Νικόλας Παπαπαύλου για μοντέλο με την κοκαΐνη: «Έκανε δύο δουλειές για τα προς το ζην» (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Νικόλας Παπαπαύλου μίλησε για τη φιλική του σχέση με την πρώην παίκτρια του «Power of Love», τονίζοντας ότι η φίλη του εργαζόταν σε δύο δουλειές για να βγάλει τα προς το ζην

Το πρώτο τους βράδυ στη φυλακή πέρασαν η 29χρονη πρώην παίκτρια του Power of Love και ο 32χρονος σύντροφός της. Οι δύο τους, μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου, αφότου βρέθηκαν με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, κρίθηκαν προφυλακιστέοι με την κατηγορία της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών, και μεταφέρθηκαν στις φυλακές.

Ο πρώην παίκτης του «Big Brother», Νικόλας Παπαπαύλου, μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και στη Μπέττυ Μαγγίρα, τονίζοντας ότι η φίλη του εργαζόταν σε δύο δουλειές για να βγάλει τα προς το ζην, ενώ καταδίκασε απερίφραστα ότι έγινε. Όπως ο ίδιος είπε, επίσης, από την ημέρα της σύλληψης της, τον καλούσε καθημερινά και του έλεγε ότι ήταν κάθετα αντίθετη με όλο αυτό και ως λάθος της αναγνωρίζει ότι αγάπησε τον λάθος άνθρωπο.

«Έμαθα για όλο αυτό από φίλους δημοσιογράφους. Τη συνάντησα δύο ημέρες πριν από τη σύλληψη. Έναν χρόνο τώρα που έχω βγει από το παιχνίδι δεν είχα καταλάβει τίποτα, γιατί ζούμε και στην ίδια περιοχή. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν έχει καμία επαφή με τις ουσίες. Αυτή είναι η άποψή μου» ανέφερε, αρχικά, ο Νικόλας Παπαπαύλου.

Και συνέχισε: «Έκανε δύο δουλειές για να συγκεντρώσει το ποσό ενός βασικού μισθού. Στη μία εκ των δύο δουλειών τη βοήθησα εγώ για να πάρει ένα ελάχιστο ποσό. Γνωρίζω ότι το ζευγάρι δεν είχε οικονομική άνεση, ξέρω ότι η άλλη πλευρά (σ.σ. ο σύντροφος) ζούσε από το επίδομα που παίρνουν όλοι οι εργαζόμενοι που βρίσκονται σε αναστολή. Και ήξερα ότι η δική μου φίλη κάνει δύο δουλειές για να βοηθήσει στο σπίτι».

Σύλληψη έπειτα από ανώνυμη πληροφορία

Κατά τη δικογραφία, η σύλληψη των δύο κατηγορουμένων ήταν αποτέλεσμα μίας ανώνυμης πληροφορίας. Αστυνομικός ο οποίος συμμετείχε στην επιχείρηση σύλληψης και των δύο, στην κατάθεσή του φέρεται να έχει περιγράψει πώς ο 32χρονος κατηγορούμενος τέθηκε υπό παρακολούθηση, ύστερα από τος πληροφορίες που έλαβαν οι αρχές από πρόσωπο που «θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επικαλούμενος λόγους προσωπικής του ασφάλειας ακόμη και τη ζωή του».

Σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού, μέσω του ανώνυμου αυτού προσώπου, πληροφορήθηκαν ότι «ημεδαπός με μικρό όνομα Δημήτρης ηλικίας 30 με 35 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με καστανά μαλλιά και ημεδαπή με μικρό όνομα Ελένη ηλικίας 30 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με ξανθά μαλλιά αποθηκεύουν και διακινούν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης σε νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και των νοτίων προαστίων της Αττικής και διαμένουν σε οικία επί της οδού (κατονομάζεται η οδός) στην Αθήνα».

Το ζευγάρι όπως είπε ο άγνωστος μετέφερε τα ναρκωτικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα, και πουλούσε κοκαΐνη έναντι του χρηματικού ποσού των 40.000 € το κιλό.

Πηγή: hairt