Η συγκινητική ανάρτηση τρανς που βρήκε δουλειά από τον ΟΑΕΔ: «Σήμερα κρεμάω τα γοβάκια μου»


Μία τρανς γυναίκα, η οποία βρήκε δουλειά μέσω ΟΑΕΔ ως πωλήτρια και σταματάει τη “σεξεργασία”, την οποία αναγκαζόταν να κάνει, αποκλεισμένη από την αγορά εργασίας, συγκινεί με την ανάρτησή της.

Αναλυτικά η συγκινητική ανάρτησή που έκανε η τρανς γυναίκα

“Σήμερα κρεμάω τα γοβάκια μου που για δεκαετίες με έθρεψαν και εξηγούμε, λοιπόν έχω ευχάριστα νέα, για αρχή θέλω να πω ότι μετά από αγώνες χρόνων του ΣΥΔ και προσωπικά της προέδρου του Marina Galanou επιτέλους κατάφερε να εντάξει στα προγράμματα του ΟΑΕΔ και τρανς άτομα ώστε να μπορούν να βγουν στην αγορά εργασίας ξεφεύγοντας από τον εξαναγκασμό της σεξεργασίας. Έτσι με χαρά ανακοινώνω ότι προσελήφθη σε πρωινή δουλειά ως πωλήτρια με πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για πρώτη φορά.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά την Marina Galanou όπως και όλα τα παιδιά του ΣΥΔ όπου τόσα χρόνια αγωνίζονται για τα δικαιώματα των τρανς ανθρώπων στην Ελλάδα, επίσης θέλω να δώσω τα εύσημα στον ΟΑΕΔ και στο υπουργείο εργασίας που με εξέπληξαν ευχάριστα. Η αλήθεια είναι με την προοδευτικότητα που έδειξαν σε θέματα λοακτ ανθρώπων όσων αφορά τα δικαιώματα εργασίας και τέλος φυσικά να ευχαριστήσω τον εργοδότη μου που κόντρα στο εργασιακό κατεστημένο έβαλε μπροστά τον ανθρωπισμό του!”.

Συγκινητική ανάρτηση τρανς γυναίκας που βρήκε δουλειά ως πωλήτρια

Πηγή: enimerotiko