Νίκος Χατζηνικολάου: Το αιχμηρό σχόλιο για την ατάκα Τσιτσιπά περί εμβολίων


Νίκος Χατζηνικολάου: Δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τον εμβολιασμόο γνωστός δημοσιογράφος. Η ανάρτησή του στο Twitter.

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, σχολίασε τις σημερινές δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά, όπου ο τελευταίος τόνισε πως θα εμβολιαστεί μόνο όταν γίνει υποχρεωτικό. Το σχόλιο αυτό προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο.

Νίκος Χατζηνικολάου: Το σχόλιό του για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κατέκριναν τον Στέφανο Τσιτσιπά για την τοποθέτησή του. Μάλιστα επεσήμαναν ότι πριν από περίπου έναν χρόνο ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχε επιλεγεί από την κυβέρνηση για την ανάγκη τήρησης των μέτρων προστασίας.

Στο σχετικό σποτάκι αναδημοσίευσε από τον λογαριασμό του στο twitter ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο γνωστός δημοσιογράφος έγραψε μάλιστα: «Αυτόν τον Στέφανο αγαπάμε!» ενώ απάντησε και σε κάποιους χρήστες εκδηλώνοντας την απογοήτευσή του για όσα είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε πως ακόμη δεν έχει εμβολιαστεί κατά του Covid-19, σημειώνοντας πως θα το πράξει όταν ο εμβολιασμός καταστεί υποχρεωτικός.

«Δεν έχω κάνει το εμβόλιο, κανείς δεν το έχει θεωρήσει υποχρεωτικό έως τώρα.

Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα εμβολιασθώ, αλλά μέχρι να γίνει υποχρεωτικό, δεν πρόκειται να το κάνω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς που πρόσφατα ανέβηκε στο νούμερο 3 στην παγκόσμια κατάταξη. Νίκος Χατζηνικολάου

Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι ακούγοντας τα λόγια του Τσιτσιπά επέμειναν λίγο αργότερα και στο ζήτημα.

«Θα εμβολιαζόσασταν μόνο αν ήταν υποχρεωτικό;», τον ρώτησαν, με τον Έλληνα πρωταθλητή να απαντά «φυσικά».

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι τέτοια εποχή ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετείχε στην καμπάνια της Ελληνικής κυβέρνησης για τον κορωνοϊό «Μένουμε Ασφαλείς», ζητώντας από τον κόσμο να τηρεί τα μέτρα.

Πηγή: in