Η Πόπη Τσαπανίδου στο Open – Ο ρόλος της στο κανάλι


Τα πρώτα της βήματα στην δημοσιογραφία τα έκανε σε ηλικία 16 ετών. Στην καριέρα της ως δημοσιογράφος έχει περάσει από διάφορα πόστα στη ραδιοτηλεόραση και τις εφημερίδες.

Ο λόγος για την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία έχει παρουσιάσει εκπομπές ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα αλλά και δελτίο ειδήσεων.

Η πετυχημένη δημοσιογράφος έπειτα από αρκετούς μήνες αποχής, επέστρεψε στην τηλεόραση μέσω του ΑΝΤ1, όπου την προηγούμενη χρονιά, την παρακολουθήσαμε ως σχολιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Φέτος ωστόσο θα την απολαύσουμε στο κανάλι του ΟPEN να μας ενημερώνει καθημερινά για τις εξελίξεις της επικαιρότητας, ως η κεντρική παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού καναλιού της Παιανίας, γεγονός το οποίο επιβεβαιώθηκε από το ίδιο το κανάλι μέσω ανακοίνωσης:

«Το OPEN καλωσορίζει στην τηλεοπτική του οικογένεια την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της παρουσιάστριας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων. Η μακρά και επιτυχημένη πορεία της στη δημοσιογραφία και τις τηλεοπτικές παραγωγές αποτελούν εγγύηση για την περαιτέρω ενίσχυση του ενημερωτικού τομέα του Ανοικτού Καναλιού.

Από το μάχιμο ελεύθερο ρεπορτάζ, τις έρευνες και τις ανταποκρίσεις στα πολεμικά μέτωπα, έως τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, η Πόπη Τσαπανίδου έχει δώσει πάντα στίγμα εγκυρότητας, ήθους, ποιότητας και ανθρωπιάς».

Πηγή: newsbreak