Αγωνία: Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Κατερίνα Καινούργιου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Κατερίνα Καινούργιου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στις 4:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής σε ιδιωτικό νοσοκομείο – Τι θα γίνει με την εκπομπή.

Η Κατερίνα Καινούργιου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στις 4:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής σε ιδιωτικό νοσοκομείο, με έντονη δύσπνοια.

Είχε έντονες λιποθυμικές τάσεις και ζαλάδα. Αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, οι γιατροί αποφάσισαν να της κάνουν εισαγωγή.

Σύμφωνα με το Newspistol.gr του Χάρη Λεμπιδάκη, γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για να δουν από τι προήλθε όλο αυτό. Η γνωστή παρουσιάστρια θα παραμείνει σήμερα στο νοσοκομείο.

Η εκπομπή είναι προς το παρόν “στον αέρα” και είναι άγνωστο αν θα βγει και το OPEN προσπαθεί να βρει άμεση λύση για το τι θα γίνει.

Όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο ξεκίνημα της εκπομπής: «Καλημέρα, είμαστε εδώ. Είναι μια δύσκολη Παρασκευή, η τελευταία του Ιουνίου γιατί δεν είναι κοντά μας η Κατερίνα. Είναι μια χαρά, ένιωσε μια αδιαθεσία. Πήγε στο νοσοκομείο, έκανε εισαγωγή γιατί οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να κάνει μια σειρά εξετάσεων. Έγινε στις 4.30 το πρωί αλλά επειδή μιλήσαμε, δόξα τω Θεώ είναι καλά. Αν το θέλει κι επιτρέπεται, μπορεί να μιλήσουμε αργότερα τηλεφωνικά. Περαστικά και την περιμένουμε με αγάπη… Θα γυρίσουμε με τον Ανδρέα, τον Γιάννη και την Χρίσλα να σχολιάσουμε όλα τα θέματα.»