Γλυκά Νερά: «Άγριος» καβγάς Λιάγκα – Σκορδά με Δημουλίδου


Ο κακός χαμός έγινε στο «Πρωινό», όταν η συγγραφέας κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την ανάρτησή της σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη θέση που πήρε για τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Καρολάιν – Νέα ανάρτηση από την Χρυσηίδα Δημουλίδου για το θέμα

Ο κακός χαμός έγινε πριν από λίγη ώρα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα οι οποίοι φιλοξένησαν τη Χρυσηίδα Δημουλίδου μετά την ανάρτησή της για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από το σύζυγό της.

Από την αρχή οι τόνοι είχαν ανέβει. Ο Γιώργος Λιάγκας έπαιξε ένα μικρό απόσπασμα από τα γραφόμενά της. Η αντίδραση της κυρίας Δημουλίδου άμεση:

«Τι δεν καταλαβαίνετε να σας το μεταφράσω. Σοβαρολογείτε; Την ελληνική γλώσσα την ομιλείτε καλά; Να το διαβάσετε προσεκτικότερα. Θέλω μόνο με τον κύριο Λιάγκα να μιλήσω. Αν δεν με αφήσετε να μιλήσω, θα το κλείσω. Είστε σοβαρή κυρία Σκορδά; Γίνεται τηλεοπτικό πανηγυράκι τώρα και γι’ αυτό αρνήθηκα να έρθω στην εκπομπή και δέχτηκα να μιλήσω μόνο τηλεφωνικά. Θέλετε να περάσετε το δικό σας, σε εμένα αυτά δεν περνάνε. Ξέρω πολύ καλά τι λέω και πώς το λέω. Κύριε Λιάγκα, μη μου παριστάνετε τον έξυπνο».

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε μεταξύ άλλων: «Είναι ντροπή να λέμε για τις εκπομπές που καλύπτουν ένα τέτοιο πρωτοφανές έγκλημα στα ελληνικά χρονικά δεδομένα ότι είναι πανηγυράκι. Είναι ντροπή να το ονομάζουμε πανηγυράκι. Είναι ντροπή να λέτε για πανηγυράκι. Έχουν λογική αυτά που μας λέτε;».

Φανερά ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά από την πλευρά της είπε: «Να δούμε πόσοι μιλούν καλά την ελληνική γλώσσα. Εσείς το ξεκινήσατε έτσι, δεν είχα σκοπό. Προσπαθώ να καταλάβω τι εσωτερική ανάγκη έχετε μετά από λίγες μέρες που ένας άνδρας ομολογεί ότι σκότωσε τη σύζυγό του, άφησε ένα μωράκι χωρίς μάνα και εσείς έχετε το κουράγιο και κάνετε ανάλυση; Πώς τολμάτε να αναλύσετε την επιλόχειο κατάθλιψη».

Δείτε όλο το βίντεο