Survivor : Έξαλλος ο Λιβάνης με τη «σαπουνόπερα» Μαριαλένας – Σάκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε δύσκολη θέση φέρεται να έχει έρθει ο Γιώργος Λιβάνης με τα πλάνα της καλής του, Μαριαλένας Ρουμελιώτη, και του πρώην της, Σάκη Κατσούλη, στο Survivor.

Για τη σχέση αυτή, έχουν ειπωθεί πολλά… Οι «κακές γλώσσες» λένε ότι η Μαριαλένα δεν έχει σοβαρή σχέση με τον τραγουδιστή και ότι απλά μαζί με τον Σάκη είχαν καταστρώσει σχέδιο να επανασυνδεθούν μέσα στο ριάλιτι, κερδίζοντας έτσι περισσότερη δημοτικότητα.

Φυσικά, κερδισμένος της κατάστασης είναι και ο Σάκης Κατσούλης που μπαίνοντας αρκετά αργότερα στο «Survivor» είχε πλήρη γνώση της κατάστασης και ήξερε πώς να διαχειριστεί τα πράγματα.

Το αποκορύφωμα φυσικά ήταν το επεισόδιο της Κυριακής του «Survivor» όπου Μαριαλένα – Σάκης ζευγάρι κανονικό πλέον ήταν αγκαλιά στην καλύβα και η μουσική υπόκρουση των πλάνων ήταν το «Να είσαι ευτυχισμένη» το τραγούδι του Λιβάνη.

«Βράζει» από το κακό του ο Γιώργος Λιβάνης

Η ξαφνική δημοσιότητα λόγω του δεσμού γύρισε τώρα μπούμερανγκ στο γνωστό τραγουδιστή που, σύμφωνα με το nassosblogs, δεν είναι σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση. Θεωρεί μάλιστα ότι η όλη κατάσταση ίσως κάνει κακό στην καριέρα του.

Ο Γιώργος Λιβάνης φέρεται να εξοργίστηκε με το επεισόδιο της Κυριακής.

Πάντως, δεν έχει σκοπό να μιλήσει ούτε να δώσει προς το παρόν κάποια συνέντευξη. Αυτή είναι άλλωστε και η αυστηρή οδηγία της δισκογραφικής του. Θα μιλήσει όμως όταν έρθει η ώρα και έχει πολλά να πει…

Πηγή: in.gr