Δήλωση ΒΟΜΒΑ Λιανού για Survivor – Tι είπε για την παραγωγή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στόχος αρνητικής κριτικής για το ρόλο του στο τηλεριάλιτι Survivor έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες ο παρουσιαστής του, Γιώργος Λιανός.
Ο ίδιος δέχεται επικρίσεις από τα social media τόσο για το πώς διαχειρίζεται το χρόνο ομιλίας των παικτών όσο και για τις θέσεις του για τον Αλέξη Παππά.
Σήμερα, ο ίδιος πέρασε στην αντεπίθεση μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής που συμπαρουσιάζει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
«Να ξέρουν όλοι όσοι ακούν ότι σήμερα, σκεφτόμουν να μην ξαναμιλήσω ποτέ για το Survivor σε εκπομπή. Από την άλλη μου γύρισε και λέω δεν θα σταματήσω να κάνω τη δουλειά μου με τον τρόπο που την κάνω» είπε.
«Όταν είπα τα παράπονά σας στο μοντάζ δεν κατηγόρησα το μοντάζ ότι έκοψε κάτι. Μπορεί να γίνονται συζητήσεις που για το πρόγραμμα μπορεί να είναι ανούσιες και γι΄αυτό δεν μπαίνουν. Αν θέλετε να μιλάμε για το Survivor θα λέμε μόνο χαχαχα και χουχουχου γιατί ό,τι και να πω παρεξηγείται και δεν πολυγουστάρω» συνέχισε και κατέληξε:
«Πιστέψτε με, χωρίς να το πάρω εγωιστικά, δεν πρόκειται να υπολογίσω οτιδήποτε μου στέλνουν και μου κάνουν. Μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω σε 2-3 απλά γιατί ήταν πολύ προσβλητικοί και απάντησε με διάθεση τρολαρίσματος. Βάζω μια τελεία, επειδή πλέον είναι θέμα του κόσμου, ας κάνει ο κόσμος ό,τι θέλει. Όποιους παίκτες αγαπάει να τους υποστηρίξει και όποιους όχι, μπορεί να τους βγάλει έξω με τη διαδικασία της ψηφοφορίας. Είναι ένα παιχνίδι που έχει κανόνες και οι κανόνες τηρούνται».
Πηγή: sputnik