ΧΑΜΟΣ: «Πλακώθηκαν» στον αέρα Μπιμπίλας – Πάνια μετά την ανάρτηση του ηθοποιού

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


O Σπύρος Μπιμπίλας πριν λίγη ώρα έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαρισμό στο facebook μέσω της οποίας εξέφραζε την έντονη ενόχλησή του με τους συνεργάτες της εκπομπής «Αννίτα Κοίτα».

Όλο αυτό όπως ήταν φυσικό στάθηκε η αφορμή για έναν απίστευτα έντονο διάλογο ανάμεσα σε εκείνον και την παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια. Όταν η τελευταία ενημερώθηκε για την ανάρτηση του ηθοποιού θέλησε να τον βγάλει τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής για να λύσουν την παρεξήγηση.

Στον αέρα της εκπομπής ανέφερε: «Αυτό που έγραψα δεν είναι κατηγορία γιατί στο τέλος λέω ότι η Αννίτα είναι αντράκι και θα το πει σε αυτούς που έκαναν λάθος. Στο είπα τιμητικά. Κι εμένα δεν με τιμά να έχουμε πει συγκεκριμένη ώρα και να μου την αλλάζουν. Σκίστηκα κι έφυγα από την διαδήλωση για να έρθω στην εκπομπή και δεν προλάβαινα να γυρίσω εκεί. Μου είπαν αργά ότι δεν επρόκειτο να βγω στις 16.50. Για να διορθωθούν οι εκπομπές πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα, με έχουν βάλει σε εκπομπή να περιμένω Skype 45 λεπτά και μου το έκλεισαν στην μούρη. Πρέπει να γίνεται σεβαστός ο χρόνος των καλεσμένων και το κάνουμε δωρεάν» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλαςφανερά στεναχωρημένος και ενοχλημένος με αυτό που είχε συμβεί.

Από την άλλη η Αννίτα Πάνια με έντονο ύφος ανέφερε ότι δεν διαχωρίζει την θέση της από αυτή των συνεργατών της και δεν την τιμούν όσα έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του. Μάλιστα σημείωσε ότι έχουν σεβαστεί τον κ. Μπιμπίλα όσες φορές έχει πάει καλεσμένος και πως είναι πρόθυμη να μιλήσουν εκτός αέρα προκειμένου να ανανεώσουν το ραντεβού τους.