Δείτε τον κούκλο αδελφό της Δούκισσας Νομικού (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Δούκισσα Νομικού έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον μεγάλο της αδελφό, ενώ οι δυο τους μοιράζονται εκτός από μία υπέροχη σχέση και τα ίδια γονίδια ομορφιάς...

Η Δούκισσα Νομικού έχει δημιουργήσει τη δική της ευτυχισμένη οικογένεια και δεν είναι λίγες οι φορές  που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την οικογενειακή ευτυχία της.

Η οικογένεια ήταν ανέκαθεν πολύ σημαντική για την Δούκισσα Νομικού,  αφού μεγάλωσε με δύο υπέροχους γονείς και τον μεγάλο αδελφό της, Νικήτα τον οποίο και  λατρεύει

«Όταν ήμασταν πιτσιρίκια, μαλώναμε συνέχεια, αλλά μετά αγαπιόμασταν. Σαν το σκύλο με τη γάτα. Από το Γυμνάσιο και μετά έχουμε γίνει αυτοκόλλητοι. Βρίσκεται πάντα δίπλα μου όπως κι εγώ. Κουβεντιάζουμε από επαγγελματικά μέχρι και προσωπικά μου θέματα. Έχουμε δημιουργήσει μια υπέροχη σχέση», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της, μιλώντας για τη σχέση τους.

Η Δούκισσα Νομικού έχει γράψει επίσης για τον αδελφό της :

«Σου έχω ξαναμιλήσει για το δέσιμό μας, την αγάπη μας, τις πλάκες μας και τις βόλτες μας, τις συζητήσεις μας… Ναι, αυτές οι συζητήσεις που διαρκούσαν ώρες ολόκληρες μου λείπουν πολύ.

Βλέπεις, σχεδόν κάθε βράδυ πριν κοιμηθούμε αναλύαμε τα πάντα. Εκείνος μπορεί να μου μιλούσε για κάποιο κορίτσι (κοφτά και χωρίς πολλές λεπτομέρειες) ή για τη μπάλα και την αδικία που έγινε (λες και καταλάβαινα κάτι) κι εγώ του μιλούσα για το αγόρι που μου άρεσε στο σχολείο. Για κανένα δίωρο.

Του έλεγα την παραμικρή λεπτομέρεια (με κοίταξε 2 φορές στο διάλειμμα, μου χαμογέλασε μισή φορά στη γυμναστική, μου παραχώρησε τη σειρά του στο κυλικείο και άλλα τέτοια χαζά) και μετά του ζητούσα να μου πει τη γνώμη του: Άρεσα ή όχι στο αγόρι; Και ήθελα και επιχειρήματα»

Η αδυναμία  που έχει η Δούκισσα Νομικού στον αδερφό της είναι φανερή και στο Instagram της, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που η διάσημη μαμά έχει μοιραστεί μαζί μας φωτογραφίες τους.

 

View this post on Instagram

❤️ Ο καλύτερος αδερφός όλου του κόσμου ❤️

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on Oct 22, 2017 at 8:27am PDT

View this post on Instagram

Φαμίλια ❤️

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on Sep 4, 2018 at 5:22am PDT