ΣΠΟΤ για ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ: Ποια είναι η μαγευτική παραλία (ΦΩΤΟ)

Το βίντεο κάνει το γύρο των social media -και μέσω αυτών και του κόσμου- και σχολιάζεται. Η εντυπωσιακή παραλία που βλέπουμε στο βίντεο βρίσκεται στη Νότια Εύβοια, βρίσκεται κοντά στο Μαρμάρι.

Αποκαλυπτήρια για το τηλεοπτικό σποτ προώθησης του ελληνικού τουρισμού έγιναν στο Ζάππειο την Πέμπτη. «Ελληνικό καλοκαίρι, δεν είναι μόνο ο ήλιος και η θάλασσα», αναφέρεται.

Το βίντεο κάνει το γύρο των social media -και μέσω αυτών και του κόσμου- και σχολιάζεται. Όπως τονίζουν οι δημιουργοί της καμπάνιας: «Φέτος το καλοκαίρι δεν θα είναι το ίδιο..Η παγκόσμια υγειονομική κρίση, άλλαξε σχεδόν τα πάντα. Τον τρόπο που ζούμε, που δουλεύουμε, που κάνουμε διακοπές .. Για αυτό η καμπάνια της Ελλάδας για το καλοκαίρι του 2020 θα είναι διαφορετική … Γιατί αυτό που μας ξεχωρίζει σήμερα είναι ότι τα καταφέραμε … Κερδίσαμε αναγνώριση και σεβασμό. Τώρα, έχουμε την ευκαιρία, να αξιοποιήσουμε  αυτή τη συλλογική επιτυχία. Να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και προσμονής … Ένα μήνυμα της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο, με επίκεντρο, ένα νέο brand: Το Ελληνικό Καλοκαίρι – Greek Summer. Το ελληνικό καλοκαίρι δεν είναι απλά ο ήλιος και η θάλασσα. Αυτά τα έχουν και άλλες χώρες. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι μια κατάσταση ευτυχίας πέρα απο εποχές και τόπους. Είναι αυτό το μοναδικό συναίσθημα που νιώθεις όταν είσαι μαζί με αυτούς που αγαπάς, όταν γίνεσαι ένα με τη φύση και νιώθεις μέσα σου ελευθερία. Και από τη στιγμή που το ελληνικό καλοκαίρι είναι συναίσθημα, μπορείς να το νιώσεις … οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου».

Η εντυπωσιακή παραλία που βλέπουμε στο βίντεο βρίσκεται στη Νότια Εύβοια, κοντά στο Μαρμάρι και ονομάζεται Μεγάλη Άμμος.

Δείτε εντυπωσιακές εικόνες από τη Μεγάλη Άμμο:

View this post on Instagram

#eviaisland #evia #greece #marmari #sea #summer #water #beach #megaliammos #travel

A post shared by Chrysa (@cchrysaa) on Jul 6, 2018 at 8:46am PDT

View this post on Instagram

Blow me.. away. • • • #kitesurfing #kite #kiteboarding #wind #sea #sand #sun #summer #watersports #sky #blue #evia #weekend #explore #megaliammos

A post shared by Alex (@alex_pap) on Aug 21, 2019 at 11:35pm PDT

View this post on Instagram

#2019#summer#august#evia#evoiaisland#southevia#marmari#megaliammos#megaliammosbeach#greekislands#greekbeaches#

A post shared by chris_ma (@christos_maroulis) on Aug 20, 2019 at 7:12am PDT