ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Άφωνοι με το spoiler της Θεοφανίας Παπαθωμά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Συνεχίζονται οι καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες»

- Δείτε τι αποκάλυψε η Θεοφανία Παπαθωμά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

H Θεοφανία Παπαθωμά ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και προέβη σε αποκαλύψεις για την πιο πετυχημένη σειρά της σεζόν, τις Άγριες Μέλισσες!

Υποδύεται την Βιολέτα και έχει το καφενείο στο Διαφάνι μίλησε για τον ρόλο της και άφησε τους πάντες άφωνους με τα όσα είπε για την εξέλιξη της σειράς!

Η Θεοφανία Παπαθωμά τόνισε: «Η Βιολέτα ήταν παντρεμένη, αλλά ο άντρας της την παράτησε και της άφησε το καφενείο. Η Βιολέτα δεν είναι από το χωριό, την έφερε ξένη νύφη στο χωριό. Έμεινε μόνη σε ένα ξένο χωριό και συνέχισε τη δουλειά του άντρα της για να ζήσει. Η Βιολέτα αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της με γενναιότητα, με ειλικρίνεια και με ήθος. Αρέσει πολύ στον κόσμο γιατί είναι πρότυπο.»!

Και πρόσθεσε: «Μετά από τον “εξευτελισμό” της, τελείωσε ο έρωτας που μπορεί να είχε με τον Κωνσταντή. Από εδώ και πέρα η Βιολέτα θα είναι με τον Μιλτιάδη, αλλά δεν ξέρω για πόσο. Το ειδύλλιο έχει ήδη ξεκινήσει, πλέκεται. Από την αρχή με προόριζαν γι’ αυτό το ρόλο, δεν μου είχαν πει κάτι άλλο.»!

Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι πολλά επεισόδια μπροστά, αλλά έρχονται πολλές “καταιγίδες” στο Διαφάνι. Τον έρωτα με τον Μιλτιάδη τον στηρίζω, αυτό είναι που λείπει στη Βιολέτα, ο έρωτας, μια ολοκληρωμένη σχέση. Αν ο άντρας της ήταν σωστός, αυτή θα ήταν μια χαρά οικογενειάρχισα, με το σπιτάκι της, τον άντρα της, θα βοηθούσε στη δουλειά, μπορεί να είχε και παιδιά ή μπορεί να έχει και παιδιά» και όλοι αναφώνησαν «ααα»!

Έχει παιδιά η Βιολέτα; Τι θα συμβεί με τον Μιλτιάδη; Θα εκδικηθεί τον Κωνσταντή;