ΚΑΙΡΟΣ: Χιονοπτώσεις και πολικές θερμοκρασίες – Δείτε πότε θα βελτιωθεί ο καιρός

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Συνεχίζεται η κακοκαιρία και αυτές τις μέρες σε όλη τη χώρα 

- Δείτε την πρόγνωση καιρού για την Τρίτη 7 και Τετάρτη 8 Ιανουαρίου

Χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη την Ελλάδα. Η κακοκαιρία θα υποχωρήσει μέσα στις επόμενες μέρες.

ΤΡΙΤΗ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Στα δυτικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα βορειοανατολικά όπου θα σημειωθούν παροδικές χιονοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και στο νότιο Αιγαίο σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα μέχρι το απόγευμα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά , κατά διαστήματα πυκνές στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, καθώς και στα ορεινά ημιορεινά της Κρήτης, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 5 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά 6 με 7, στο Αιγαίο 8 με 9 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από αργά το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί κυρίως στα ηπειρωτικά, κατά τόπους ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Καιρός: Λευκά Θεοφάνεια - Χιονοπτώσεις, καταιγίδες και πολικές θερμοκρασίες μέχρι την Τετάρτη

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Στα ανατολικά και νότια νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στις Κυκλάδες την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και στα ορεινά της Κρήτης παροδικές χιονοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες στα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6, στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ και τις πρωινές ώρες πιθανώς στα Δωδεκάνησα 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, όμως παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, κατά τόπους ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια.

Καιρός: Λευκά Θεοφάνεια - Χιονοπτώσεις, καταιγίδες και πολικές θερμοκρασίες μέχρι την Τετάρτη