Η ΒΟΜΒΑ της δεκαετίας: Αποχωρεί από τον Alpha η Ελένη ΜΕΝΕΓΑΚΗ;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Χρυσάφι στα πόδια της! Δεν είναι τυχαία η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά. Το brand name της Ελένης Μενεγάκη είναι τέτοιο που ακόμη και σε περίοδο κρίσης γίνεται μάχη για το ποιος θα την κερδίσει. Πόσο μάλλον τώρα που το συμβόλαιό της με τον ALPHA ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και θα είναι ελεύθερη να αποφασίσει για το επόμενο βήμα στην καριέρα της.

Ήδη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "YES!" ο "πόλεμος" έχει ξεκινήσει και τα νούμερα που ακούγονται στην τηλεοπτική πιάτσα ότι πέφτουν στα πόδια της Ελένης προκαλούν ίλιγγο. Κάποιοι μάλιστα που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα υποστηρίζουν ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά της Μενεγάκη στο τηλεοπτικό της μέλλον πριν από λίγες ημέρες. Ούτε και η ατάκα της ότι "έχει να δώσει πολλά ακόμα στην τηλεόραση". Ουσιαστικά άνοιξε το... χορό και περιμένει τους μνηστήρες. Κι εκείνοι δεν άργησαν να εμφανιστούν, αφού εκτός της αδιαμφισβήτητης επιτυχίας της σε όποια ζώνη της ζητήθηκε, υπάρχει και ομάδα χορηγών που την ακολουθεί πιστά, γεγονός που μόνο αδιάφορα δεν αφήνει τα κανάλια.

Το σπίτι της

Προτεραιότητα της Ελένης είναι να μείνει στον ALPHA τον οποίο θεωρεί "σπίτι" της. Από το κανάλι διαρρέει ότι η επιθυμία είναι κοινή και θα τα βρουν. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και μέχρι τώρα έχουν δείξει ότι ξέρουν τον τρόπο να την κρατήσουν. "Και δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι οι ανανεώσεις γίνονται σε ανύποπτες στιγμές, όταν δεν το περιμένει κανείς", επισημαίνει στο "YES!" στέλεχος του καναλιού. Βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά αφού αποκλειστικές πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχει εμφανιστεί ήδη μνηστήρας που η πρότασή του μόνο αδιάφορη δεν αφήνει την Ελένη και μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να γίνει το μεγάλο "μπαμ".

Νούμερα που ζαλίζουν

Ο συγκεκριμένος σταθμός έχει ήδη προσεγγίσει την παρουσιάστρια και η πρώτη επαφή κρίνεται απόλυτα ικανοποιητική από τους ανθρώπους του συγκεκριμένου καναλιού αφού η Ελένη έδειξε να εντυπωσιάζεται από την πρόταση που της έγινε. Αν και νούμερα δεν έχουν βγει προς τα έξω, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόταση-μαμούθ που αγγίζει συνολικά τα δυο εκατομμύρια ευρώ για συμβόλαιο τριών χρόνων. Ποσό που αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακό ειδικά αυτές τις εποχές και μάλιστα με την ασφάλεια ενός συμβολαίου μακράς διάρκειας και όχι μονοετές που "παίζει" πολύ στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια.

Η Ελένη ευχαρίστησε για την πρόταση αλλά δεν έδωσε κάποια απάντηση, ζητώντας διορία για να σκεφτεί. Το νούμερο σίγουρα είναι μεγάλο, αλλά δεν είναι και το μόνο που θα επηρεάσει την τελική της απόφαση. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που θα κρίνουν την απάντησή της. Επίσης η παρουσιάστρια περιμένει ότι θα εμφανιστεί κι άλλος μνηστήρας, ενώ πρώτα θέλει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον ALPHA οριστικά αφού πρώτος στόχος είναι να μείνει στο κανάλι της.
Πάντως, επιθυμία της είναι να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις γρήγορα και να μην τραβήξουν μέχρι το καλοκαίρι. "Θέλει να τελειώνει με αυτό το θέμα μια ώρα αρχύτερα για να ολοκληρώσει τη σεζόν ήρεμη και να προετοιμαστεί και για του χρόνου αφού ειναι σίγουρη ότι ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ πιο σκληρός" αποκαλύπτει στενός της συνεργάτης.