Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ απαντάει τι έγινε ΤΕΛΙΚΑ στη συναυλία στην Ξάνθη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Άγνοια δηλώνει ο Β. Παπακωνσταντίνου για τη συμφωνία που φέρεται να έκανε ο ατζέντης του, ώστε να πληρωθεί για τη συναυλία που έδωσε στη Ξάνθη τον Δεκέμβριο μέσω... Βουλγαρίας

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο καλλιτέχνης υπογραμμίζει ότι η αμοιβή του θα φορολογηθεί στην Ελλάδα.  

Αίσθηση και αντιδράσεις

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το δημοσίευμα του "Έθνους της Κυριακής", στο οποίο αποκαλύπτεται ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου πληρώθηκε για την εν λόγω συναυλία μέσω Βουλγαρίας.

Η υπόθεση βγήκε στο "φως" μετά από τη δημοσίευση στη Διαύγεια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι καθαρές αποδοχές του καλλιτέχνη ήταν 16.500 ευρώ, ενώ οι κρατήσεις που έγιναν ήταν μόλις 17 ευρώ.

Μάλιστα, η υπόθεση απασχόλησε το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξάνθης, καθώς τέθηκε ως ερώτηση από την αντιπολίτευση, ενώ οι υπεύθυνοι του δήμου ζήτησαν να ελεγχθεί η νομιμότητα της διαδικασίας.

Ο υπεύθυνος του καλλιτεχνικού γραφείου του τραγουδιστή κ. Πατσέλας, μιλώντας στο Mega, υποστηρίζει πως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δεν γνώριζε τίποτα για το οικονομικό. "Ο Βασίλης δεν ανακατεύεται με τα οικονομικά του. Εγώ έχω κάνει σύμβαση με μια άλλη εταιρεία και φορολογήθηκα όσον αφορά το φόρο εισοδήματος".

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το Mega

{youtube}GYrqWAN-sCI{/youtube}