GNTM: Δοκιμασία για γερά νεύρα! Τρόμος, αγωνία, κλάματα και οι πρώτες αποχωρήσεις (photos+video)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


GNTM: Ένα εντυπωσιακό catwalk στο ύψους 30 μέτρων κεντρικό κτίριο γνωστής φίρμας ρούχων ήταν η δοκιμασία που έπρεπε να περάσουν για να παραμείνουν στο ριάλιτι μοντέλων.

Φαίνεται όμως πως ήταν πολύ δύσκολα για τις περισσότερες κοπέλες αφού ελάχιστες δεν είχαν υψοφοβία.

Τα επίδοξα μοντέλα έπρεπε να περπατήσουν κατακόρυφα στην πολυώροφη πρόσοψη του κτιρίου, ενώ ήταν δεμένες με τα σχοινιά ασφαλείας των Εναεριτών.

Ακόμα και οι κριτές έδειχναν τρομοκρατημένοι κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας καθώς δεν είναι και λίγα τα 30 μέτρα.

Μέχρι και η Βίκυ Καγιά η οποία έπρεπε να πείσει τα κορίτσια να περάσουν τη δοκιμασία, δήλωσε πως δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να το κάνει και να κατέβει κάθετα.

Κάποιες από τις κοπέλες έκλαιγαν, κάποιες άλλες ένιωθαν ότι θα σταματήσει η καρδιά τους ενώ κάποιες άλλες έκαναν την... προσευχή τους πριν κάνουν βουτιά στο κενό.

Τελικά, μόνο η Ελευθερία Καρναβά έβαλε τα... γυαλιά στις υπόλοιπες αφού κατέβηκε με άνεση το εναέριο catwalk ενώ εκείνες που δεν μπόρεσαν να το κάνουν ήταν η Κατερίνα Πεφτίτση, καθώς παρ" όλο που προσπάθησε, είχε περάσει ο χρόνος των πέντε λεπτών που είχε στη διάθεσή της για να περάσει τη δοκιμασία και η Πόπη Γαλετσά η οποία αποφάσισε πως δεν μπορούσε να το κάνει.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την προσπάθειας της Πόπης που τελικά δεν πέρασε τη δοκιμασία.

Τις καλύτερες προσπάθειες έκαναν η Ελευθερία Καρναβά και η Κωνσταντίνα Φλώρου με την τελευταία να βγαίνει νικήτρια της δοκιμασίας.

Ποιες όμως έφυγαν από το παιχνίδι; Δείτε στο παρακάτω βίντεο...

Πηγή: www.gossip-tv.gr