Γιώργος Λιάγκας: Αποχαιρετά τον Αnt1! Το μήνυμα στο Instagram και η συγκίνηση (Photos)

Είναι ήδη γνωστό πως μετά  τη λήξη της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1… ο Γιώργος Λιάγκας θα κάνει εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ!

Το συμβόλαιό του με τον Ant1 είχε ισχύ ως το τέλος του Ιουνίου κι έτσι το απόγευμα της Δευτέρας (01-07) ο επιτυχημένος παρουσιαστής όντας πλέον κι επίσημα εκτός Ant1 θέλησε να αποχαιρετήσει το κανάλι με το οποίο συνεργάστηκε για έξι ολόκληρα χρόνια και μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram.

«Ένας κύκλος κλείνει. Πέρασα 6 πολύ όμορφα χρόνια στον Αντ1, γεμάτα επιτυχίες και σημαντικές τηλεοπτικές στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που δουλέψαμε μαζί, παλέψαμε, στεναχωρηθήκαμε, χαρήκαμε, προχωρήσαμε ένα βήμα μπροστά στο να ανακαλύψουμε νέους τηλεοπτικούς δρόμους.

Καμεραμαν, τεχνικοί, παραγωγοί, σκηνοθέτες, δημοσιογράφοι, στελέχη. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ιδιοκτησία, που με επέλεξε και μου έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε μαζί όλες αυτές τις επιτυχίες. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω και αυτούς που με τη «στάση» τους μου χάρισαν πολύ χρόνο να σκεφθώ, να επαναπροσδιορισθώ και να περάσω με τα παιδιά μου.

Ήταν 6 πολύ δημιουργικά χρόνια για μένα. Ο Αντ1 είναι ένας μεγάλος σταθμός, ενα μεγάλο σχολείο και ένα πεδίο που μπορείς να κάνεις σπουδαία πράγματα. Χαίρομαι που αφήνω πίσω κυρίως φίλους και ανθρώπους που θα μπορούμε να κοιταχτούμε ευθεία μέσα στα μάτια , γιατί μας έχουν ενώσει κοινά συναισθήματα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους.

Κάθε τέλος είναι πάντα και μια νέα αρχή. Ένας νέος κύκλος σύντομα ανοίγει. Πάμε γι άλλα», έγραψε ο ίδιος.

Δείτε την ανάρτησή του.

Πηγή: www.gossip-tv.gr