Survivor: Βαριές κατηγορίες και εντάσεις – Χαμός στην παραλία των ηττημένων (exclusive video)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Άλλο ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές, εντάσεις, διαφωνίες αλλά και ξέγνοιαστες στιγμές, θα παρακολουθήσουμε απόψε (11/6) στο Survivor.

Στην παραλία της χαμένης ομάδας υπάρχει αρκετή ένταση.

Οι παίκτες δεν διστάζουν να κατηγορήσουν τον Εμρέ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι αυτός που ευθύνεται για την ήττα της ομάδας τους.
Εκείνος νιώθει να αδικείται και λέει χαρακτηριστικά στην κάμερα:
«Είμαι ο μόνος που κάνει λάθη. Όλοι είναι άριστοι. Όλοι πήραν όλους τους πόντους. Εκτός από εμένα, κανένας άλλος δεν έχασε πόντο. Αφήστε τα αυτά. Σχεδόν όλοι έχασαν από δύο πόντους».
Ο Παναγιώτης δεν θέλει να αφήσει την κατάσταση να ηρεμήσει και λέει χαρακτηριστικά:
«Άλλο να χάνεις έναν πόντο επειδή ο άλλος είναι καλύτερος από εσένα και άλλο να πηγαίνεις στον τελικό στόχο και να μην ξέρεις πώς πρέπει να κάτσεις».
Η ψυχολογία των παικτών είναι πολύ πεσμένη και έχουν αντιληφθεί πως το παιχνίδι πλέον τελειώνει, τα έπαθλα μεγαλώνουν και δεν πρέπει να τα χάσουν.
Κάποιοι παίκτες, έχουν ενοχληθεί αρκετά από τη συμπεριφορά του Μπορά, ο οποίος κάθε φορά που ένας αντίπαλος αγωνίζεται, φωνάζει για να του ρίξει το ηθικό και να χάσει.
Ωστόσο, παρά τα δυσάρεστα και τα στενάχωρα, οι παίκτες που κατάφεραν να κερδίσουν στο χθεσινό αγώνισμα (10/6), ταξίδεψαν ως την Κούβα και θα δούμε πολύ όμορφα πλάνα στις οθόνες μας.
Στη gallery που ακολουθεί, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τον αποψινό στίβο μάχης:

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: www.gossip-tv.gr