Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Παπαδάκη – Τι συμβαίνει; (Photos)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο ΑΝΤ1 εξέδωσε ανακοίνωση για τον Γιώργο Παπαδάκη, που παρουσιάζει την μακροβιότερη εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»!

Ο παρουσιαστής επί 29 χρόνια είναι στο τιμόνι της πρωινής ενημέρωσης του σταθμού του Αμαρουσίου και όλα αυτά τα χρόνια σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης.

Η άνοδος συνεχίζεται, μιας και ο παρουσιαστής, χρόνια τώρα, αποτελεί την καθημερινή πρωινή συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού.

Ο δημοσιογράφος πριν την τηλεοπτική σεζόν είχε πει για την αλλαγή ώρας της εκπομπής του, μιας και φέτος τον βλέπαμε μία ώρα παραπάνω: «Για δύο λόγους αποφασίστηκε να ξεκινά το Καλημέρα Ελλάδα στις 6. Ο ένας είναι ο ανταγωνισμός. Δεν μπορεί σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, η μία ομάδα να παίζει τρία ημίχρονα και η άλλη δύο. Ακόμη κι αν κερδίζεις. Ο δεύτερος είναι ότι δεν μπορεί να λες στον κόσμο ότι η μέρα σου ξεκινά μαζί του και να ξεκινά μία ώρα αργότερα απ’ ό,τι ξεκινά η μέρα του μέσου πολίτη. Εμείς, άλλωστε απευθυνόμαστε στον μέσο πολίτη»!

Ο ΑΝΤ1 λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν ανακοίνωσε ότι ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, 29 χρόνια στην κορυφή της τηλεθέασης, συνεχίζει στον ΑΝΤ1 ως παρουσιαστής της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, «Καλημέρα Ελλάδα», η οποία είναι πλέον άρρηκτα συνδεδεμένη με την 30ετή παρουσία του σταθμού και την ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα.

Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» σημειώνει και φέτος μία επιτυχημένη σεζόν και κυριαρχεί στη ζώνη 06:00-10:00 με συνολικό μέσο όρο 22,2%. Στη ζώνη προβολής της εκπομπής, ο ΑΝΤ1 παραμένει πρώτος από την αρχή της σεζόν με 3,4 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι. Δε φαντάζεστε πότε λήγει το συμβόλαιό του και για πόσα χρόνια ανανέωσε!

Ο Γιώργος Παπαδάκης ανανέωσε για 1+1 χρόνια.

Πηγή: www.gossip-tv.gr