Σε αυτό το κανάλι πάει ο Μάρκος Σεφερλής!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά την αποχώρησή του από το Mega, τα σενάρια για την επόμενη τηλεοπτική του στέγη ήταν πολλά. Όλα έδειχναν πως ο Μάρκος Σεφερλής θα πήγαινε στο Star, όμως από τον ίδιο το σταθμό δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής επίσημη ανακοίνωση.

Πριν λίγες μέρες ωστόσο, η Κλεοπάτρα Πατλάκη με ρεπορτάζ της στο yupiii επιβεβαίωσε ότι τελικά ο ηθοποιός και παρουσιαστής, θα πάει στο Star! Πολλοί περίμεναν πως θα ακολουθούσε το ίδιο concept με πρωινή εκπομπή. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο ίδιος θα παρουσιάσει μια νέα σατιρική εκπομπή, που θα δίνει «πάσα» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τη Μάρα Ζαχαρέα και σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Σήμερα μάλιστα, είδαμε ένα ακόμη στοιχείο συμφωνίας του performer με το Star, που πλέον δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τη «μετακόμισή» του. Η Μαρίκα Μαυρομμάτη, μία από τους βασικούς συντελεστές της νέας εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη, ανέβασε κοινή τους φωτογραφία τους στα social media. Μάλιστα φρόντισε να γράψει: «Ήρθε η αδυναμία μου στο γραφείο να μου φέρει γούρι».

Όπως μαθαίνουμε, το νέο τηλεοπτικό του βήμα θα είναι δική του ευθύνη, καθώς η ομάδα παραγωγής δεν θα ανήκει στο κανάλι, αλλά αποκλειστικά στον ίδιο. Δείτε τη φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε σήμερα στα social media.

markos seferlis star