Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: «Η Αλίκη είχε εμμονή με την εικόνα της» (photos)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο ηθοποιός μοιράζεται ένα απρόσμενο περιστατικό που βίωσε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία συμφωνα με τον ίδιο δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι ο χρόνος περνά.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος είχε συνεργαστεί με την Ελληνίδα star, θυμάται περιστατικό και διαλόγους που προκαλούν εντύπωση.

- Πες μου την ιστορία με τον Κώστα Αρζόγλουστην περιοδεία σας...

Παίζαμε στην Κρήτη, στο Ηράκλειο, και ο κόσμος τότε έβαζε μέχρι και μαξιλαράκια μπροστά για να καθίσει κάτω. Κάθονταν οκλαδόν, χαμός, πανζουλισμός, χτυπιόντουσαν, στην περιοδεία έπεφτε ξύλο για τα τελευταία εισιτήρια.

Ο Κώσταε (Αρζόγλου) τη δεύτερη μέρα δεν αισθάνθηκε καλά και η Αλίκη αμέσωw τον πήγε στο διαγνωστικό κέντρο του Ηρα­κλείου, όπου είχε διαγνωσθεί με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο. Ήταν Σάββατο, παί­ζαμε και είχαν πουληθεί μέχρι και τα... μαξιλαράκια, τίγκα, τότε η Αλίκη έκανε αυτό που δεν περίμενε κανένας, είπε: «Τα λε­φτά πίσω, δεν θα παίξουμε, θα φύγουμε». Ο Κώσταδ της είπε: «Μα είναι δυνατόν; θα παίξου­με, δύο μέρες είναι». Εκείνη απάντησε: «Όχι, θα φύγουμε τώρα».

- Λέγεται πως η Αλίκη δεν ήθελε να γεράσει... Σου το έλεγε αυτό;

Όχι μία φορά μόνο, μου το έλε­γε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Είχε εμμονή με την εικόνα της. «Εγώ θα φύγω νωρίς, δεν θα τους αφή­σω να με δουν γερασμένη. Με περιμένουν στη... γωνία και να ξέρεις ότι στην κηδεία μου θα έρθουν όλοι αυτοί για να πάρουν από μένα κι εκεί. Ακόμα, και πάνω από το φέρετρο μου θα έρθουν, εκεί θα είσαι να το δείς». Αυτό μου έλεγε... Δεν το ήθελε με τίποτα αυτό, να τη δουν γερασμένη, δεν μπόρε­σε να το ξεπεράσει, δεν ξέρω γιατί. Τώρα, η Αλίκη θα ήταν 86 χρονών, ήταν γεννημένη το 1933, κι «έφυγε» 63 χρονών. Ήταν καλή μάνα, αγαπούσε πολύ τον Γιαννάκη.

- Μίλησε μου για τη σχέση τους...

Τότε, στην ηλικία των 13, ερχόταν ο Γιάννης και τον βλέπαμε. Μετά μεγάλωσε, πήγε στην Αμερική, σπούδασε, όλο γι" αυτόν μιλούσε η Αλίκη. Στις περιοδείες που πηγαίναμε ήθελε πάντα να έχει τη­λέφωνο στο καμαρίνι της για να μιλάει με τον Γιάν­νη, αυτό ήταν το πρώτο που ζητούσε. «Ο Γιαννάκης μου» έλεγε, της έλειπε πολύ.

Πηγή: Λοιπόν

Δείτε για ποιον πρόκιται στην ακόλουθη gallery

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Περικλής Αλμπάνης