Παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 «επιτέθηκε» στο κανάλι μέσω Facebook


Έξαλλη η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, επιτέθηκε στο κανάλι μέσα από την σελίδα της εκπομπής στο Facebook.

Ο λόγος για την Κατερίνα Αντωνοπούλου η οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Ίσως τελικά θα ήταν καλύτερο να μην έπαιζε απόψε εκπομπή, και να χρειαστεί να …ξενυχτήσετε όσοι αντέξετε! Πραγματικά είναι κακός ο προγραμματισμός του σταθμού, και σας ζητώ προσωπικά συγνώμη! Σε λίγα λεπτά η εκπομπή ξεκινά πάντως, και όπως πάντα θα περιμένω από όσους… αντέξετε τα σχόλια και τη κριτική σας! Σας ευχαριστώ πολύ για την ανοχή και την αντοχή σας!!!»

Φυσικά η ανάρτηση αυτή προκάλεσε και τα σχόλια των χρηστών. «Κυρία Αντωνοπούλου με την δήλωση αυτή, είναι σαν να είστε αντίθετη με την πολιτική του καναλιού, όταν υπογράφατε όμως γνωρίζατε την συμφωνία και τους όρους της εκπομπής, εφόσον είστε αντίθετη γιατί δεν παραιτήστε???» έγραψε ένας χρήστης.

«Ωραία τα λέτε, αλλά σκεφτείτε λίγο και ότι το κανάλι είναι επιχείρηση και χρειάζεται νούμερα τηλεθέασης για να βάλει έσοδα. Αν δεν βάλει έσοδα, οι εκπομπές κόβονται. Ποιός λογικός άνθρωπος θεωρεί ότι μια τέτοια εκπομπή θα έκανε νούμερα πριν τις 12; Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε πάνω από 10% σε ώρα ανταγωνισμού και οικογενειακής τηλεθέασης. Αυτά τα προγράμματα είναι μόνο για τέτοιες προχωρημένες ώρες «ειδικού» κοινού ή για ώρες πιο μεσημεριανές που υπάρχει ενημέρωση. Αν το κανάλι την τοποθετούσε στο prime time, θα απαιτούσε να πιάσει και την τηλεθέαση του Voice, δλδ να κάνει 30%. Θα το έκανε; Η απάντηση είναι όχι. Το ότι την προβάλει τέτοια ώρα λιγοστού ανταγωνισμού, είναι βοηθητικό για την εκπομπή γιατί την αφήνει να «παίξει μπάλα» μόνη της. Μπείτε λοιπόν και στη θέση της επιχείρησης. Μην τα βλέπουμε όλα μόνο από την πλευρά μας» έγραψε ένας άλλος για να πάρει την απάντηση: «Αγαπητέ μου φίλε, τα «νούμερα» είναι για τα …«νούμερα» και μην το πάρεις βαριά, αν νιώθεις ότι σε φωτογραφίζω.

Η εκπομπή σαφώς και είναι πρόγραμμα Late Night, δηλαδή όπως και οι αντίστοιχες εκπομπές έρευνας παίζει μετά τις 23.30, και δυστυχώς για ….εμπαθείς σαν κι εσένα, πάει …πολύ καλά (!) και όταν προβάλλεται αργά και όταν προβάλλεται νωρίτερα! Μόνο τις 2-3 τελευταίες εβδομάδες υπήρξε καθυστέρηση και ξεκίνησε μετά τη 1.00, όλες τις άλλες ήταν σε κανονική ροή, στις 23.30. Έχει παίξει, μάλιστα, και μετά από κυριακάτικη ξένη ταινία, και έκανε επίσης πολύ καλά ποσοστά, άνω του 20%, μεγαλύτερα δηλαδή από το lead in που πήρε από την ταινία, και μεγαλύτερα (!) και από τις αντίστοιχες εκπομπές έρευνας άλλων σταθμών που έπαιζαν την ίδια ώρα! Αυτά! Τα άλλα που λες…, πες τα στον ψυχίατρο σου!»