Δύσκολες ώρες για την Έλλη Κοκκίνου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το τίμημα του αν είναι αναγνωρίσιμη πληρώνει η Έλλη Κοκκίνου. Πώς τα φέρνει έτσι η ζωή τελικά. Να επιδιώκεις τόσα χρόνια να γίνεις και όταν μετά από μεγάλες δυσκολίες τα καταφέρνεις να μην σταματάς να τρέχεις. Τι συνέβη;

Φαίνεται πώς η εταιρείες παράνομων σκευασμάτων αδυνατίσματος κάνουν πάρτι με τις Ελληνίδες celebrities στο διαδίκτυο. Μετά την Στικούδη και την Σκορδά και η Έλλη βρέθηκε εν αγνοία της να διαφημίζει σκευάσματα αδυνατίσματος. Και μάλιστα η διαφήμιση να έχει πληρωθεί για να παίζει μέσω της Google ad σε όλα τα sites της χώρας.

Η τραγουδίστρια πριν από μερικές μέρες έγραψε αυτό στο Facebook: Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί στο FB μια διαφήμιση στην οποία γράφεται ότι κάνοντας χρήση κάποιου σκευάσματος αδυνατίσματος, έχω χάσει πολλά κιλά και πολύ γρήγορα. Να ενημερώσω λοιπόν (γιατί με ρωτάνε πολλοί) ότι ουδέποτε έχω χρησιμοποιήσει τέτοιου είδους σκευάσματα και ούτε πρόκειται. Την εταιρεία δεν την γνωρίζω και σας συμβουλεύω να μην πέφτετε στη παγίδα της εύκολης απώλειας κιλών με τέτοιους τρόπους όσο και αν το θέλετε. Η σωστή διατροφή και η άσκηση είναι ο τρόπος που πρέπει να επιλέξετε».

Ωστόσο το πάρτι δεν σταμάτησε. Αποτέλεσμα; Η τραγουδίστρια έξαλλη μαζί με τον δικηγόρο της να απευθυνθεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και με μήνυση να ζητάει από τους αστυνομικούς να βρύων την πηγή του κακού.

Πηγή: nassosblog