Το σοβαρό ατύχημα του Στέφανου Κορκολή!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πέμπτη βράδυ, πέντε Φεβρουαρίου γύρω στις οκτώ και μισή το βράδυ, μόλις έχω τελειώσει τα γυρίσματα της εκπομπής «Tην υγειά μας να έχουμε».

Τελευταίος καλεσμένος μου ο πλαστικός χειρουργός Ζήσης Μπουκουβάλας. Μέσα στο τεράστιο πλατό απ’ όπου «βγαίνουν στον αέρα» η εκπομπή «Στα καλά καθούμενα», η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» με τον Μένιο Φουρθιώτη και η δική μου, είχε από νωρίς μεταφερθεί ένα τεράστιο μαύρο πιάνο με ουρά... Μόλις είδα το πιάνο να μεταφέρεται στο κέντρο του πλατό, έμαθα ότι καλεσμένος του Μένιου το Σάββατο είναι ο συνθέτης Στέφανος Κορκολής. Ενθουσιάστηκα καθώς είχα καιρό να δω τον Στέφανο στην μικρή οθόνη. Οι πληροφορίες μου μάλιστα θέλουν να «σκίζει» η παράστασή του, ενώ αύριο Σάββατο γίνεται η επίσημη πρεμιέρα.

Τελείωσα την εκπομπή και ανέβηκα μαζί με τον Ζήση Μπουκαβάλα προς την αίθουσα του μακιγιάζ για να μας ξεβάψει ο Χάρης Σαββίδης. Εκεί λοιπόν με βρίσκει το σοκ! Ο Στέφανος Κορκολής είναι σχεδόν ξαπλωμένος σε μια πολυθρόνα μ’ ένα τεράστιο τραύμα στο μέτωπο. Τα χάσαμε! Χάρηκα και χάρηκε τόσο πολύ που με είδε αλλά το πρόσωπό του ήταν «κάτασπρο», τα μάτια κόκκινα και φυσικά το τραύμα ήταν κακό!