Έτοιμος να γίνει ξανά πατέρας ο Κώστας Βουτσάς! – Δείτε τι δηλώνει ο ηθοποιός

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό» μίλησε ο Κώστας Βουτσάς και αποκάλυψε πως δεν θα είχε πρόβλημα να κάνει ακόμα ένα παιδί. Ο ηθοποιός μπορεί να είναι 83 ετών ωστόσο εξηγεί πως ένα παιδί θα τον κάνει να νιώσει πιο νέος.

Ο Κώστας Βουτσάς, που διατηρεί σχέση με την κατά πολύ μικρότερή του Αλίκη Κατσαβού και έχει γίνει τρεις φορές πατέρας από τους προηγούμενους γάμους είπε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής: «Θέλω να ευχαριστήσω αυτήν την κοπέλα», αναφερόμενος στην αγαπημένη του και συνέχισε: «Ένα παιδί θα με ξανανιώσει, θα με κάνει να νιώσω πιο νέος».

«Κάποιος να τον μαζέψει»

Η δήλωση αυτή, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τον Γιώργο Λιάγκα: «Ο άντρας θέλει να κάνει παιδί, το παιδί δεν ξέρω αν θέλει να το γεννήσει ένας άντρας 82 ετών. Όσο και να ζήσει και υπεραιωνόβιος να γίνει, να φτάσει 110 -και του το εύχομαι- κάποια στιγμή θα πεθάνει όπως όλοι μας. Δεν είναι εγωιστικό να λες ότι θα κάνεις παιδί 82 χρονών για να λες ότι θα σε ξανανιώσει; Να κάνεις ένα παιδί που νομοτελειακά θα μείνει ορφανό για να ευχαριστήσει εσένα», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Και συνέχισε: «Η πιο εγωιστική δήλωση που έχω ακούσει στη ζωή μου. Είναι ανευθυνότητα να κάνει παιδί στα 82. Τον αγαπάω, τον λατρεύω αλλά κάποιος ας τον μαζέψει»!