Ο Φοίβος Βουτσάς έγινε 6 χρονών! Όσα έγιναν στο πολύχρωμο πάρτι γενεθλίων του


Ο Φοίβος Βουτσάς έχει γενέθλια σήμερα, 22 Ιουλίου. Ο γιος του αξέχαστου Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού γίνεται 6 χρονών και η χαρά της μαμάς του είναι απερίγραπτη!

Η μαμά Αλίκη  ευχήθηκε δημόσια στον μονάκριβο γιος της «χρόνια πολλά» δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το πολύχρωμο πάρτι γενεθλίων που του ετοίμασε για να γιορτάσει μαζί με τους φίλους στην Παραμυθοχώρα. Oι Πιτζαμοήρωες ήταν το θέμα του πάρτι και τα πιτσιρίκια το διασκέδασαν.

Όπως έγραψε η ηθοποιός “Φοίβο αγόρι μου, χρονια πολλά! Η ζωή είναι μικρή. Κάνε το καλύτερο που μπορείς και κοίτα πάντα τα χρώματα του ουρανού. Σε αγαπώ!

Σε αποκλειστικές της δηλώσεις στο Ιnfokids.gr η Αλίκη Κατσαβού αναφερόμενη στα γενέθλια του γιου της δήλωσε ότι “Γιορτάζω τα γενέθλια του γιου μου και νιώθω περήφανη ως γονιός που το παιδί μου πάρα τις μεγάλες τρικυμίες των δύο τελευταίων ετών διατηρεί το χαμόγελό του και προχωράει με δύναμη κι υγεία στο μέλλον που ανοίγει μπροστά του. Χαίρομαι και παίρνω από εκείνον κουράγιο!

ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΠΑΡΤΙ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ

Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΣΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ

Σε πρόσφατη συνέντευξή στο περιοδικό ΟΚ η Αλίκη Κατσαβού αναφέρθηκε στο πώς διαχείριζεται την  απώλεια του μπαμπά του ο μικρός Φοίβος, αλλά και η ίδια ως προς το παιδί. Μάλιστα αποκάλυψε την πρόσφατη επιθυμία που εξέφρασε ο Φοίβος να επισκεφτεί τον τάφο του πατέρα του. Όπως εκμυστηρεύτηκε ” Προσπαθώ να μην ανοίγω εγώ τη συζήτηση γιατί αυτό μπορεί να του προκαλέσει άγχος. Όταν όμως μου δίνει την αφορμή, του μιλάω όσο μπορώ με πιο απλά λόγια για την ηλικία του αλλά με απόλυτη ειλικρίνεια για όλα τα θέματα.

Το μεγάλο θέμα που λύσαμε τον τελευταίο καιρό ήταν που ήθελε να επισκεφτεί τον τάφο του.

Μου το ζητούσε επίμονα από μόνος του. Πήγαμε λοιπόν και κατάλαβα ότι ο Φοίβος προσπαθούσε να τελειώσει μέσα του το ότι εκεί είναι ο Κώστας.

Με ρώτησε ποιοι είναι γύρω του, με έβαλε να του διαβάσω τα ονόματα και μετά αναρωτήθηκε αν ανοίγει από κάπου ο τάφος που ήταν μέσα ο μπαμπάς του…

Στο σχολείο οι δασκάλες μού λένε ότι πολλές συμπεριφορές του θυμίζουν τον Κώστα. Είναι χαριτωμένος και του αρέσει να κάνει τους άλλους να γελάνε, οπότε ψάχνει και βρίσκει τον τρόπο. Νομίζω ότι αυτό είναι γονιδιακό.”