Από τον Alpha στον Ant1 και με επίσημη ανακοίνωση!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φήμες ήθελαν να οδεύει στον Ant1. Aυτές οι φήμες λοιπόν επιβεβαιώθηκαν!

Οι φήμες ήθελαν τον γενικό διευθυντή του Ομίλου ΑΝΤ1 να συναντήθηκε με τον Τζώνη Καλημέρη και κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η επικείμενη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 στον τομέα της παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου και από την 1η Ιανουαρίου να βρεθεί ξανά στον τηλεοπτικό σταθμό.

Ο όμιλος Ant1 ανακοίνωσε και επισήμως τη συνεργασία με τον Καλημέρη: « O Τζώνης Καλημέρης, ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη των ελληνικών Μedia, αναλαμβάνει καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου Τηλεοπτικού Περιεχομένου στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ για την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ανώτατο διοικητικό στέλεχος τηλεοπτικών σταθμών, με προϋπηρεσία σε επιτελικές θέσεις από τις οποίες συνέβαλε ουσιαστικά στη διαμόρφωση του σύγχρονου τοπίου της ελληνικής τηλεόρασης, ο Τζώνης Καλημέρης εντάσσεται πλέον στο δυναμικό του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Η αποδεδειγμένη εμπειρία του αλλά και η επιτυχημένη του πορεία σε νευραλγικές θέσεις θα συνδράμουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του τηλεοπτικού περιεχομένου όλων των Media του Ομίλου, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας».

kalimeris

a