EUROVISION 2018: Δείτε με ποια χώρα θα συμμετέχει η Έλενα Παπαρίζου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα σχέδια της Κύπρου για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας ήταν φανερά εδώ και πολύ καιρό. Ο δημοφιλής συνθέτης Alex Papaconstantinou επιλέχθηκε εσωτερικά από το κρατικό κανάλι της Κύπρου ΡΙΚ, ώστε τραγούδι του με καλλιτέχνη που θα προέκυπτε από εθνικό τελικό να εκπροσωπήσει την χώρα στο διαγωνισμό. Ωστόσο εδώ και αρκετό καιρό δεν υπήρχε καμία ενημέρωση.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έντονες φήμες θέλουν τη χώρα να καταλήγει σε καλλιτέχνη μέσω απευθείας ανάθεσης. Μέχρι στιγμής έχου πέσει στο τραπέζι πολλά και διάφορα ονόματα χωρίς όμως κάτι να επιβεβαιωθεί ούτε από την μεριά των αντίστοιχων καλλιτεχνών αλλά και ούτε από την μεριά των υπεύθυνων του καναλιού. Όμως μια είδηση της τελευταίας στιγμής έρχεται και ανατρέπει πολλά δεδομένα και πολλά από αυτά που ειπώθηκαν. 

Εδώ και λίγες μέρες ακούγεται έντονα το όνομα της Έλενας Παπαρίζου ως την τελική ερμηνεύτρια της Κυπριακής συμμετοχής κι αυτό κυρίως λόγω της στενής συνεργασίας που διατηρεί η τραγουδίστρια με τον γνωστό συνθέτη. Άλλος ένας λόγος για τις σχετικές… υποψίες είναι το ότι σήμερα η τραγουδίστρια αλλά και στελέχη του Κυπριακού Καναλιού επισκέφτηκαν το Ελληνικό Ραδιομέγαρο.

Σύμφωνα με το mediamagazine.gr και τον δημοσιογράφο Κώστα Κόκκολα, η δημοφιλής Ελληνίδα τραγουδίστρια και νικήτρια της Eurovision 2005 για χάρη της χώρας μας, έχει δώσει τα χέρια με το Κυπριακό κανάλι αναλαμβάνοντας να ερμηνεύσει την συμμετοχή του Νησιού της Αφροδίτης στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision.

Ωστόσο, η είδηση αυτή παραμένει ακόμα μη εξακριβωμένη και επισήμως διασταυρωμένη από πλευράς μας.

Ο OGAE Greece προσπαθώντας να έρθει σε επαφή με το Κυπριακό κανάλι θα σας μεταφέρει σύντομα τις όποιες εξελίξεις σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Πηγή:ogaegreece.com