Mega Με Μια: Ο ρόλος- κλειδί του Ουγγαρέζου για να ανέβουν τα νούμερα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τί ζήτησε το κανάλι απο τον παρουσιαστή;

Οι χαμηλές πτήσεις του «Mega Με Μία» ανησυχούν τους ιθύνοντες του καναλιού που αναζητούν λύσεις για να βρεθούν και πάλι στην κορυφή.

Λύσεις που θα δώσουν πρόσωπα αλλά και νέοι ρόλοι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr ,το Mega ζήτησε από το δυνατό του χαρτί τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, να έχει μεγαλύτερη εμφάνιση στην εκπομπή.

Δεδομένου το ότι η ενότητα του με το Ougachallenge  σκίζει και έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό,  αλλά και λόγω της πολύς καλής χημείας του με τον Μάρκο Σεφερλή, θα  ξεκινήσει νέες ενότητες αλλά και σκέτς με τον παρουσιαστή.

Η αλήθεια είναι πως ο Ουγγαρέζος είναι σταθερή αξία καθώς είναι ο μόνος παρουσιαστής στο Πρωινό του καναλιού εδώ και 6 χρόνια που παραμένει στη θέση του ενώ όλοι αλλάζουν γύρω του.

Αυτό δηλώνει πολλά  και έχει την δική του απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό. Ο Σεφερλής το γνωρίζει αυτό και θέλει να τον «εκμεταλλευτεί» περισσότερο για το καλό της εκπομπής. Έτσι, σύντομα θα δούμε νέες «περιπέτειες» τηλεοπτικές που θα χαρίσουν άφθονο γέλιο στους τηλεθατές.

Πηγή: parapolitika.gr