Χαμός στο πρωινό του Mega! Η Τσαβαλιά “έκοψε” τη Τζούλια Νόβα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την Τζούλια Νόβα από την πρώτη στιγμή που βγήκε στο… «γυαλί», η κάμερα την λάτρεψε και άρχισε να αποκτά το δικό της… fan club.

Η 23χρονη που μοιάζει πολύ με την Δούκισσα Νομικού έγινε αμέσως talk of the town και όλοι άρχισαν να ασχολούνται μαζί της και με το… βιογραφικό της.

Όπως αναφέρει το Secret, η Τζούλια Νόβα θέλησε μετά τον «ντόρο» που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά της να εκμεταλλευθεί την δημοσιότητα αυτή «αυξάνοντας» τον περιορισμένο ρόλο της στο Mega Με μΜια.

Έτσι λοιπόν όταν οι παραγωγοί της εκπομπής πρότειναν στον Μάρκο Σεφερλή ένα concept παιχνιδιού με τον καιρό για την Τζούλια Νόβα, αλλά και μεγαλύτερη παρουσία στο κομμάτι της μόδας εκείνος είπε αμέσως το «ναι».

Έτσι η Τζούλια Νόβα έκανε δύο δοκιμαστικά. Τι το ήθελε; Αμέσως υπήρξαν… αντιδράσεις από την πλευρά της Έλενας Τσαβαλιά. Ποιος την είδε και δεν τη φοβήθηκε. Τεχνικοί που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο μιλούν για ένα ξέσπασμα που άρχισε με τη μορφή… γλυκού παραπόνου και συνεχίστηκε σε πιο αυστηρό ύφος.

Η Έλενα ήθελε να μάθει ποιος πρότεινε το συγκεκριμένο δοκιμαστικό και όταν οι άνθρωποι του Mega της είπαν ότι ο Μάρκος ήταν ενήμερος για τα δοκιμαστικά της 23χρονης, κατάλαβαν ότι μάλλον έκαναν… γκάφα.

Η Έλενα Τσαβαλιά το γύρισε στην πλάκα, προσπαθώντας να δείξει ότι δεν ενοχλήθηκε, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι ότι όλα ακυρώθηκαν και τελικά τίποτα από αυτά που δοκιμάστηκαν δεν θα γίνει με την δικαιολογία ότι μπορεί να «γράφει» πολύ ωραία στον φακό, αλλά δεν «τα λέει» και τόσο καλά.

Πηγή: you weekly