Δραματικές εξελίξεις στο Έψιλον: Τέλος αυτή την εβδομάδα η Λαμπίρη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως τελειώνει η Χριστίνα Λαμπίρη και η εκπομπή της από το Έψιλον.

Πληροφορούμαι πως ήδη ο ισχυρός άντρας του καναλιού κ. Βρυώνης έχει πάρει τις αποφάσεις του οι οποίες μάλιστα αναμένεται να γίνουν πράξη αυτή την εβδομάδα. Η χθεσινή είδηση προκάλεσε αντιδράσεις εντός και εκτός καναλιού με κάποιους μάλιστα να απειλούν και να φωνάζουν στους διαδρόμους του καναλιού, κάποιους άκυρους να γράφουν για μένα χρησιμοποιώντας το ρεπορτάζ μου (μια ζωή μέσα στα σκατά θα είστε) και κάποιους να προσπαθούν να παρέμβουν στην δουλειά μου ανεπιτυχώς.

Έχω να ενημερώσω το ψευτο-σινάφι πως όταν συμφώνησα με το Έψιλον δεσμεύτηκαν τόσο οι υπεύθυνοι αλλά κι εγώ πως θα συνεχίσω να κάνω την δουλειά μου μέσα από το μπλόγκ και να γράφω για ΟΛΟΥΣ,. Διαφορετικά δεν θα πήγαινα. Αυτά για τους παπατζήδες που προσπάθησαν να δημιουργήσουν χθες εσωτερικό θέμα στο κανάλι με αναρτήσεις σε άκυρα σάιτ που τα διαβάζουν αυτοί τα αφεντικά τους, κάτι άκυροι τραγουδιάρηδες και οι συγγενείς τους και μου προκάλεσαν γέλιο.

Στο ρεπορτάζ τώρα. Τα νούμερα της εκπομπής της Χριστίνας και χθες έπιασαν πάτο, παρά το πολύ δυνατό λιντ ιν που λαμβάνει για τα δεδομένα του Έψιλον πάντα από την Καινούργιου. Δυστυχώς η εκπομπή όχι απλά δεν κρατάει κόσμο αλλά φτάνει στο ισχνό 2%. Και δεν το γράφω εγώ. Το δίνει επίσημα η Νίλσεν. Με δεδομένο αυτό το χαμηλό βαρομετρικό και τα παγωμένα νούμερα είναι πλέον απόφαση του καναλιού να κόψει την εκπομπή την άλλη εβδομάδα. Όσο για τους δημοσιογράφους που είναι πίσω από τις κάμερες; Αυτοί θα απορροφηθούν σε άλλες παραγωγές…

nassosblog