Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Τα τελευταία του λόγια πριν ξεψυχήσει


Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν ακόμη εν ζωή, όταν οι αδίστακτοι δράστες που τον πυροβόλησαν, έφευγαν από το γραφείο του – Τι είπε στον συνεργάτη του πριν αφήσει την τελευταία του πνοή – Ο άνθρωπος αυτός αποτελεί το «κλειδί» αφού είναι ο μοναδικός που είδε τα πρόσωπα των δολοφόνων – Ποια είναι η περιγραφή που έχει δώσει στις Αρχές – «Μεγάλη πρόοδο» έχει κάνει η Αστυνομία για τον εντοπισμό των αδίστακτων δολοφόνων – Έχουν βρεθεί τρίχες και αποτυπώματα στο δωμάτιο που έγινε το έγκλημα

Η ώρα είναι λίγο μετά τις 19:30, το απόγευμα της Πέμπτης, 12.10.2017. Στο δικηγορικό γραφείο της οδού Ασκληπιού 154, στο κέντρο της Αθήνας, ακούγεται ένας πυροβολισμός. Είναι ο ήχος του πυροβολισμού από τον οποίο ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος έχασε την ζωή του…

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν ακόμη ζωντανός!

Η στυγερή δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου, έσκασε σαν βόμβα. Τα ερωτήματα είναι αμέτρητα και οι Αρχές προσπαθούν να τα… απαντήσουν, ούτως ώστε να φτάσουν στον εντοπισμό και την σύλληψη των δύο αδίστακτων δολοφόνων.
Μια νέα πληροφορία που έρχεται στο «φως», είναι τα τελευταία λόγια του δικηγόρου. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δεν πέθανε ακαριαία. Ήταν ακόμη ζωντανός όταν οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή, μετά τον πυροβολισμό.

Και μάλιστα πρόλαβε να πει κάποια λόγια στον συνεργάτη του, ο οποίος είδε έντρομος τους πιστολέρο να φεύγουν. Ο συνεργάτης αυτός έτρεξε αμέσως στο γραφείο και βρήκε αιμόφυρτο τον γνωστό ποινικολόγο.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος πρόλαβε και ψέλισε κάποιες κουβέντες: «Δεν είμαι καλά, πονάω πολύ…» ήταν αυτό που του είπε, σύμφωνα με την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς.

Από εκεί και πέρα, οι άνδρες της Αστυνομίας θα επιχειρήσουν να «βγάλουν» κι άλλες πληροφορίες από τον συνεργάτη του. Άλλωστε είναι ο μοναδικός μάρτυρας. Ο άνθρωπος που είδε τα πρόσωπα των δύο δραστών, των οποίων την περιγραφή έχει ήδη δώσει στις Αρχές.

Οι αστυνομικοί, λοιπόν, σε επόμενες καταθέσεις, θα ζητήσουν από τον άνδρα να θυμηθεί ό, τι μπορεί για τις μοιραίες εκείνες στιγμές. Οτιδήποτε μπορεί να τους βοηθήσει ούτως ώστε να καταφέρουν να συλλάβουν τους δύο άνδρες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

newsit