«Κόλλησα σταφυλόκοκκο στο πρόσωπο και έχασα πάρα πολλές δουλειές»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Ήταν αμέτρητες οι δυσκολίες...»

Μιλώντας στην εφημερίδα Παραπολιτικά και στην Σάσα Σταμάτη, η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην πορεία της…

«Ήταν αμέτρητες οι δυσκολίες: το ότι έφυγα στο εξωτερικό μόνη μου, χωρίς τους γονείς μου πάρα πολύ μικρή. Ο αδελφός μου μετά που έφυγα αντιμετώπισε ένα πολύ έντονο πρόβλημα υγείας που τον ακολουθεί μέχρι σήμερα. Αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα υγείας του με πάρα πολύ μεγάλη δυσκολία, όπως όλες οι οικογένειες.

Μετά από κάποια χρόνια που η καριέρα μου ήταν στο απόγειο έπρεπε να επιστρέψω στην Ελλάδα γιατί έπαθα το σταφυλόκοκκο και εκείνο το πρόβλημα με το δέρμα, μετά ξαναγύρισα, μετά ξαναέφυγα. Έπαθα αυτή τη μόλυνση. Μετά ήταν ένα σπάνιο είδος ακμής που με ταλαιπώρησε. Έχανα συμβόλαια. Αλλά εντάξει, ευτυχώς πέρασε μετά από λίγο καιρό. Μου άφησε ευαισθησία βέβαια. Ακόμα και τώρα προσέχω. Το πολύ έντονο μακιγιάζ και το καθημερινό μακιγιάζ μπορεί να με πειράξει. Είμαι λιγάκι σαν τα μωράκια. Βάζω πολύ απαλά πράγματα. Δεν βάφομαι πολύ, αποφεύγω. Η επιδερμίδα μου είναι το ευαίσθητο σημείο μου», εκμυστηρεύτηκε η Βίκυ Καγιά.

Πηγή: www.zappit.gr