Γιατί λέει η Βίκυ Καγιά: «Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος έπαθα πανικό»; Τι συνέβη;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Βίκυ Καγιά διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και παρ" όλο που είναι πολύ ευτυχισμένη, παραδέχεται ότι όταν έμαθε πως ήταν έγκυος, είχε πάθει πανικό...

Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε;

Με πετυχαίνετε σε μια φάση «του τρελού», που λέει ο λόγος. Μόλις τελειώσαμε την αποφοίτηση του Fashion Workshop, γύρισα από τη Νέα Υόρκη που είχα πάει για μια συνεργασία με τη Χάιντι Κλουμ, και κάνουμε διπλά και τριπλά γυρίσματα στο «Shopping Star» για να προλάβω να γεννήσω. Είμαι και έγκυος, τώρα μπήκα στον έκτο και περιμένω αγοράκι. Εχω την Μπιάνκα, έχω και τα άλλα δύο εν δυνάμει παιδιά. Εχω και σκύλο. Βρήκαμε ένα αδέσποτο στα σκουπίδια στην Εύβοια στο σπίτι μας πέρυσι και το μαζέψαμε. Μας έχει βγει και λίγο μούργος αλλά τι να κάνουμε; Τον αγαπάμε τον Μιλού μας.

Βασικά δεν είχα πάρει χαμπάρι. Ούτε και στην Μπιάνκα το είχα πάρει χαμπάρι αλλά τουλάχιστον εκεί το κατάλαβα πιο νωρίς. Δεν είχα δώσει σημασία, γιατί εγώ πάντα από μικρή είχα ακαταστασίες στον κύκλο μου. Δεν ήμουν σταθερή στο να καταλάβω επί τόπου ότι είμαι έγκυος. Οπότε είπα εντάξει… Αγχώθηκα και κουράστηκα, όλο το καλοκαίρι είχαμε γυρίσματα μέχρι τις 10 Αυγούστου. Ο Ηλίας πηγαινοερχόταν στη Μύκονο για το νέο μαγαζί Fresh εκεί και δεν είχα καταφέρει να βάλω τα πράγματα σε τάξη. Κάποια στιγμή λίγο πριν από τον τρίτο μήνα το κατάλαβα. Στην αρχή έπαθα έναν πανικό. Ο Ηλίας χάρηκε πάρα πολύ. Πιο πολύ πανικό έπαθα στα logistics. Είπα «δύο εν δυνάμει παιδιά και άλλα δύο τέσσερα, πάρα πολλές δουλειές και πηγαινοέρχεται και ο μπαμπάς μας, τώρα τι θα κάνουμε» αλλά χαίρομαι πολύ και περισσότερο που θα είναι και αγοράκι για να έχουμε και εναλλαγή. Το Κρασάκι.

Πηγή: Παραπολιτικά