ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις για Ιούνιο 2017 από την Άντα Λεούση

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Piraeuspress.gr έπειτα από αποκλειστική συνεργασία με την Μελλοντολόγο Άντα Λεούση, κόρη της Βιργινίας Λεούση, σας μεταφέρει τις αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο.

ΚΡΙΟΣ: Πάρετε σοβαρές και επιτυχημένες αποφάσεις που το αποτέλεσμά τους θα φανεί στο μέλλον. Η ψυχική σας κούραση θα μειωθεί αρκετά, ενώ τα άτομα που θα σας πλαισιώνουν θα τραβούν όλη την αρνητική ενέργεια με τη θετική επιρροή τους. Λιγότερο ευάλωτοι πλέον για καινούριες γνωριμίες, θα θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα με κάθε τρόπο και θα είστε περισσότερο ανοιχτοί στις προσκλήσεις. Σαφώς, θα παραπονιέστε όλο και λιγότερο για την τύχη σας. Χαμογελάστε καθώς είστε πολύ κοντά στο να δείτε πολλές επιθυμίες σας να παίρνουν σάρκα και οστά.

ΤΑΥΡΟΣ: Στις 6 που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας, εκφράστε τις επιθυμίες σας με εναλλακτικές επιλογές και εφαρμόστε τις με το μικρότερο τίμημα. Βγάλτε από πάνω σας την τάση που έχετε να δημιουργείτε γύρω σας συνεχώς υποχρεώσεις που δε σας αφήνουν προσωπικό χώρο για να σκεφτείτε και να πάρετε αποφάσεις, μόνο και μόνο για να ξεφεύγετε από τις δύσκολες στιγμές. Ανοίξτε συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με το σύντροφό σας και μη το βάλετε στα πόδια. Πρέπει να συζητήσετε διεξοδικά με το έτερόν σας ήμισυ αφού εμμέσως πλην σαφώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να προβάλετε συγκεκριμένους λόγους από την πλευρά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις 6 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας και η παιχνιδιάρικη διάθεσή σας θα συμπλέει με αυτά που θα νιώθετε, ενώ παράλληλα θα αισθάνεστε και πιο έτοιμοι να διεκδικήσετε κάποιον για σύντροφο που να ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σας. Τα γεγονότα θα τρέχουν πριν από εσάς και μπορείτε τώρα να κάνετε τους ελιγμούς σας όσοι έχετε μακροχρόνια σχέση και να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε, ώστε να νιώσετε πιο ελεύθεροι όσο αφορά τις νέες σας δραστηριότητες. Βέβαια, φροντίστε να μην το παρακάνετε με τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, για να μη χρειαστεί να ρισκάρετε τις μεταξύ σας ισορροπίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στις 4 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας και η ευελιξία σας στα χαριτωμένα φλερτ, θα κερδίσει όλο και περισσότερους θαυμαστές και εκ των πραγμάτων θα ξεκινήσει ένας κύκλος από άτομα που φαίνεται πως θα νιώθουν τις ανάγκες σας και θα συμμερίζονται τις ανησυχίες σας. Δεν αποκλείεται εντελώς απρόσμενα να ξεκινήσετε ερωτικές σχέσεις, αφού θα νιώθετε πως υπάρχει γόνιμο έδαφος για να παραδοθείτε, χωρίς να αντιστέκεστε από το φόβο πως μπορεί να πληγωθείτε για μια ακόμα φορά. Θα υπάρξουν, λοιπόν, περισσότερες ευκαιρίες για να νιώσετε ψυχικά καλυμμένοι και να βρείτε τρυφερή ανταπόκριση στις λεπτές σας ευαισθησίες μέσα από ένα σύντροφο που εσείς θα επιλέξετε.

ΛΕΩΝ: Για εσάς ως επί το πλείστον θα προέχει η σταθερότητα της συναισθηματικής σας ισορροπίας, μια που αυτό που σας κυριαρχεί και συνήθως σας καθοδηγεί είναι το συναίσθημα που καθορίζει τις μεταπτώσεις τις διάθεσής σας για αρκετές πτυχές της καθημερινότητάς σας. Η επιχείρηση ξεκαθάρισμα σε ότι δεν είναι ωραίο ή χρήσιμο έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται πιο επιτακτικά. Η στιγμή που αρχίσατε να εκτιμάτε διαφορετικά και κάπως αυστηρά πρόσωπα, καταστάσεις και πράγματα ήρθε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η συνειδητοποίηση μιας έλλειψης που έχετε, μια σημαντική σχέση με τις ιδιομορφίες της ή οι ανακατατάξεις στην επαγγελματική και οικογενειακή σας δομή, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που είχατε ως δεδομένα. Ακόμα και μέσα από στιγμές έντασης, θα έχετε ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε, τόσο για να κλείσετε εκκρεμότητες, όσο και για να προχωρήσετε σε νέες επιλογές. Ρυθμίστε με έναν καλύτερο τρόπο για εσάς παλιές εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις και ότι σχετίζεται με τα ακίνητα ή τα περιουσιακά σας στοιχεία.

ΖΥΓΟΣ: Στις 9 με το Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, έχει μεγάλη σημασία να υποστηρίξετε σθεναρά τις θέσεις σας και να προσπαθήσετε να εξασφαλίσετε τα οφέλη που σας αναλογούν, μόνο που πρέπει την ίδια στιγμή να είστε έτοιμοι και για υποχωρήσεις ή για συμβιβασμούς αν χρειαστεί. Θα έχετε βοήθεια ακόμα και από πρόσωπα που δεν υπολογίζατε υπέρ σας και θα εμπνεύσετε τη συμπάθεια από όλους. Ίσως μάλιστα ένα πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε σας ενεργοποιήσει ακόμα πιο έντονα για να ξεδιπλώσετε δυνατότητες που δεν έχετε αξιοποιήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με περισσότερη λογική και λιγότερο συναίσθημα προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε το ερωτικό σας τοπίο. Μην περιπλέξετε περισσότερο τα πράγματα προκαλώντας διαφωνίες ή αντιθέσεις. Με τη Νέα Σελήνη στις 24 στον Καρκίνο, τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε με το σύντροφό σας, πρέπει να τα επιλύσετε με διαλλακτικότητα. Αποφύγετε εκμυστηρεύσεις για την ερωτική σας ζωή σε άτομα που δε γνωρίζετε καλά ή σας έχουν αποδείξει ότι δεν είναι εχέμυθα. Φανείτε ελαστικοί με το σύντροφό σας και μετά πάρτε πρωτοβουλίες για τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με την Πανσέληνο στις 9 στο ζώδιό σας, βάλτε τάξη και απελευθερωθείτε από έμμονες ιδέες, πρόσωπα, υποχρεώσεις ή καταστάσεις που το μόνο που δε σας προσφέρουν είναι χαρά και ησυχία. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καλύτερο είναι απαραίτητο ένα ξεκαθάρισμα που θα προχωράει με πιο γρήγορους ρυθμούς. Ακόμα και για τα πιο σημαντικά πράγματα που έχετε να κάνετε, είναι καλύτερα να τα σχεδιάσετε, να τα οργανώσετε και να τα καταστρώσετε τώρα που θα απολαύσετε μεγαλύτερη τύχη. Θα υπάρχει ένα πιο βοηθητικό κλίμα και η δική σας προσπάθεια μαζί με τις πιο ευνοϊκές συγκυρίες που θα διαμορφωθούν θα σας επιτρέψει να είστε παντού πιο αποτελεσματικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προετοιμαστείτε για μια επαγγελματική αναδιοργάνωση, καθώς είναι πολύ πιθανό να γίνει μια αλλαγή που επιθυμείτε. Στις 21 που ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο, αφήστε το χρόνο να σας δείξει τις πρώτες κινήσεις σας και δε θα το μετανιώσετε. Καλό θα ήταν να αρχίσετε να ενεργείτε από τώρα, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες και άνθρωποι που θα υποστηρίζουν τα αιτήματά σας και θα σας υποδείξουν τους τρόπους που θα πετύχετε τις επιδιώξεις σας. Η παρουσία σας θα είναι αισθητή, η εικόνα σας πιο φωτεινή και η δημοτικότητά σας θα συνεχίζει να σας σώνει από κακοτοπιές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πιστέψτε το, έρχονται καλύτερες ημέρες και θα πρέπει να παραμερίσετε τα προβλήματα των άλλων, ώστε να λύσετε τα δικά σας. Έτσι κι αλλιώς είναι απαραίτητο, γιατί έχετε κουραστεί αρκετά και δε θα μπορέσετε να είστε αποτελεσματικοί, αν δε βρείτε πρώτα μια συγκεκριμένη πορεία την οποία θα ακολουθήσετε πιστά. Νιώθετε εξαντλημένοι για να δώσετε αγώνες, αλλά πρέπει να καταλάβετε πως πια δε χρειάζονται μάχες, αλλά αυτοπεποίθηση. Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και η κατάληξη εκτός από ολοφάνερη θα είναι και λυτρωτική, οπότε μη φοβάστε να έρθετε αντιμέτωποι με τις καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ: Θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές και παράλληλα πολλές βελτιώσεις για την καλυτέρευση της προσωπικής και συναισθηματικής σας ζωής. Στις 16 με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, Τακτοποιήστε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχετε αναλάβει, για να βρείτε μια άκρη ή για να φύγετε πιο ήσυχοι για τις διακοπές σας. Η επιφυλακτικότητα που διατηρούσατε το τελευταίο διάστημα θα δώσει τη θέση της στη διάθεση για ένα μεγαλύτερο άνοιγμα ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους, ενώ θα βρείτε και τρόπους για να επιτύχετε αυτά που θέλετε με λιγότερο χρόνο και κόπο από πριν