Survivor: Αυτό και αν είναι έκπληξη! Δεν Φαντάζεστε Πόσο Χρονών Είναι η Σάρα…!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κόρη του γνωστού ηθοποιού Αλμπέρτο Εσκενάζυ είναι η ξανθιά όμορφη Σάρα που αγωνίζεται με την ομάδα των «Μαχητών» στο Survivor.
Η 29χρονη Σάρα είναι και εκείνη ηθοποιός, έχει τελειώσει τη Δραματική Σχολή, κάνει στίβο, χορό και τοξοβολία και αποφάσισε να πάει στον Άγιο Δομίνικο για την εμπειρία.
Nαι καλά ακουσατε! όσο κι αν δε της φαίνεται ,όσο κι αν είναι μαζί με την ελισάβετ οι Γλυκούλες της Παρέας, Η Σαρα Είναι σχεδόν
30!
Ο πατέρας της μίλησε στην εφημερίδα Espresso και είπε μεταξύ άλλων ποιο είναι αυτό που τον ανησυχεί περισσότερο στο παιχνίδι.
«Τις ημέρες που η ομάδα της δεν έχει προμήθειες και η Σάρα και οι συμπαίκτες της πεινάνε, όσο να’ ναι ανησυχούμε με τη μητέρα της. Πατέρας είμαι και πρόκειται για το παιδί μου. Από την άλλη μεριά, είναι απλά ένα παιχνίδι και η Σάρα βρίσκεται εκεί για την εμπειρία! Δεν έχω να κάνω κανένα άλλο σχόλιο, παρά μόνο ότι χαίρομαι που είναι μια πραγματική μαχήτρια, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σαν ομάδα», προσθέτοντας πως της έχει εμπιστοσύνη και πως οι αποφάσεις για τη ζωή της είναι σεβαστές από εκείνον και την μητέρας της Σάρας.