ΔΕΝ Φαντάζεστε που Δούλευε η Λάουρα ΠΡΙΝ το Survivor και Αναγκάστηκε να Παραιτηθεί!


Όταν στις αρχές Ιανουαρίου τής έγινε η πρόταση να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, εκείνη το είδε σαν μια μοναδική πρόκληση, μια ευκαιρία που σου δίνεται για μια φορά στη ζωή.

«Μου τηλεφώνησε ένα απόγευμα και μου είπε πως ήρθαν σε επαφή μαζί της από το ΣΚΑΪ και της πρότειναν να πάει στο Survivor. Εγώ είχα μείνει άναυδος» διηγείται στο People φιλικό της πρόσωπο και προσθέτει «τρία ήταν τα πράγματα που φοβόταν εξαρχής: τα φίδια, οι αράχνες και τα ύψη».Ακολούθησαν πολλά ραντεβού με την παραγωγή του Survivor «που γίνονταν για να σιγουρευτεί η ίδια πως μπορεί να αντεπεξέλθει στις κακουχίες του παιχνιδιού». Υπήρξε όμως κι ένα γεγονός που την έκανε να είναι 100% σίγουρη για την απόφασή της να φύγει για την παραλία των Διασήμων. «Δέκα ημέρες πριν πάρει την τελική της απόφαση, άγνωστοι είχαν διαρρήξει το σπίτι της.

Η Λάουρα εκείνη την εποχή ήταν σε άσχημη ψυχολογική διάθεση και έψαχνε διαφυγή από όλο αυτό και ο Άγιος Δομίνικος φάνταζε ως η ιδανική επιλογή» δηλώνει στο People άτομο από το στενό φιλικό της κύκλο.

 

Πριν φύγει, όμως, έπρεπε να ρυθμίσει και μία ακόμη εκκρεμότητα ουσίας. «Η Λάουρα δούλευε στο τμήμα μάρκετινγκ της εκδοτικής εταιρίας του ΑΝΤ1. Ενημέρωσε έγκαιρα τη διεύθυνση πως αποδέχτηκε την πρόταση του ΣΚΑΪ και παραιτήθηκε, σε κλίμα αμοιβαίου σεβασμού. Πήρε μεγάλο ρίσκο για να πάει στο παιχνίδι, αφού δεν αφήνεις εύκολα στις ημέρες μας μια θέση εργασίας» εξιστορεί κολλητή της φίλη.

Πηγή: www.markostv.g