ΚΙ ΌΜΩΣ: Η «γλυκομίλητη» Ελένη του Shopping star είχε πάει στα καλλιστεία! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!

Έχουμε ασχοληθεί αρκετά μαζί της παρόλο που δεν το περιμέναμε ούτε εμείς οι ίδιοι. Η Ελένη Σουγκλάκου, η παίκτρια του Shopping Star που είχε προκαλέσει αίσθηση με τα πικρόχολα σχόλιά της σας ενημερώσαμε πως είναι κόρη του αείμνηστου Αποστόλη Σουγκλάκου. Ωστόσο σήμερα σας γράφουμε γιατί η Ελένη δεν σταματά να προκαλεί το ενδιαφέρον μας.

Το κορίτσι αυτό το «γλυκομίλητο», σύμφωνα με τις πληροφορίες του magazinomou.gr, είχε δηλώσει συμμετοχή στα καλλιστεία του 2007 όταν ήταν μόλις 17 ετών.

Όταν είχε φτάσει μόνο μέχρι τις 50 καλύτερες και όχι παρακάτω είχε δηλώσει σε συνέντευξη της: «Με αδίκησαν. Και όχι μόνο εμένα. Υπήρχαν πολύ πιο όμορφες κοπέλες από αυτές που διάλεξαν».

Γενικά μεταξύ άλλων είχε κάνει δηλώσεις και για τα όνειρα της: «Θέλω να ασχοληθώ με το μόντελινγκ και την υποκριτική, γι αυτό του χρόνου θα γραφτώ σε σχολή μοντέλων και σε δραματική σχολή, αλλά θα συνεχίσω και τις σπουδές μου στην αισθητική και την κομμωτική. Θέλω να ανοίξω ένα μεγάλο κομμωτήριο. Όσο για την πασαρέλα, κι εκεί πιστεύω ότι θα τα καταφέρω».

Κρίνοντας από τις φωτογραφίες της, σίγουρα έχει αυτοπεποίθηση και πιστεύει στον εαυτό της. Απολαύστε την!

Το τι κράξιμο είχε φάει στο Twitter την εβδομάδα που συμμετείχε στο shopping star δε λέγεται.

Πηγή: magazinomou.gr