Η ακμή και η παρακμή της βίλας Γαβαλά στη Μύκονο -Πλάνα από το εσωτερικό του θρυλικού σπιτιού, που σήμερα ρημάζει (ΒΙΝΤΕΟ)


Η σημερινή εικόνα της θρυλικής βίλας, την οποία είχε φωτογραφίσει και η Vogue, του Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο δεν θυμίζει σε τίποτα τις ένδοξες εποχές της χλιδής και των μυθιών πάρτι που γίνονταν εκεί. 

Οι εποχές αυτές έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί μετά και την τεράστια οικονομική περιπέτεια που πέρασε τα τελευταία χρόνια ο Λάκης Γαβαλάς και είχε σαν συνέπεια να οδηγηθεί και στη φυλακή.

Για πολλές δεκαετίες τα πάρτι στη θρυλική βίλα του επιχειρηματία στη Μύκονο  ήταν σημείο αναφοράς στο νησί των Ανέμων και συγκέντρωναν την αφρόκρεμα της ελληνικής μόδας και σόουμπιζ.

Πολύ γνωστά ονόματα όπως η Βάνα Μπάρμπα, Μιχάλης Ασλάνης, Νατάσα Λιακουνάκου, Χριστίνα, Παππά, Μάκης Τσέλιος, Στράτος Τζώρτζογλου, Αλέκος Συσσοβίτης, Πέτρος Κωστόπουλος, Τζένη Μπαλατσινού, Μπέττυ Μαγγίρα, Αννίτα Ναθαναήλ και πολλοί ακόμα επώνυμοι, όπως θα δείτε στα ρετρό ακυκλοφότητα πλάνα που εξασφάλισε το Mykonos Live Tv, έχουν διαβεί τις πόρτες της βίλας Γαβαλά.

Το σπίτι, μάλιστα, ήταν τόσο όμορφο που το είχε φωτογραφίσει ακόμη και η Vogue σχολιάζοντας  ότι είναι ένα από τα πιο καλόγουστα και ατμοσφαιρικά σπίτια της Μεσογείου.

Ωστόσο, η σημερινή εικόνα του σπιτιού του Λάκη Γαβαλά δεν έχει καμία σχέση με τους χώρους αυτούς που απεικονίζονται στο κορυφαίο περιοδικό μόδας. Η βίλα είναι άδεια και εγκαταλελειμμένη.  Ακαθαρσίες παντού, άδεια και βρόμικη πισίνα, σπασμένες πόρτες και δοκάρια, φθαρμένοι τοίχοι και πατώματα αλλά και μια κατεστραμμένη αιώρα συνθέτουν την εικόνα της εγκατάλειψης και της παρακμής.

[g_youtube v=»V1AdMjbTobk»]

πηγη: newsone.gr