Μύκονος: Αλβανοί τουρίστες κατήγγειλαν πως τους έκλεψαν κοσμήματα 45 χιλ. ευρώ σε πολυτελές ξενοδοχείο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κλοπή κοσμημάτων και χρυσαφικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ κατήγγειλαν Αλβανοί τουρίστες στη Μύκονο. Οι διαρρήκτες μπήκαν στη σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου και ξάφρισαν ότι βρήκαν μπροστά τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες αστυνομικές αναφορές, θύματα της εντυπωσιακής ληστείας με λεία κοσμήματα συνολικής αξίας περίπου 45 χιλιάδων ευρώ, ήταν δυο τουρίστριες κι ένας τουρίστας από την Αλβανία.

Οι τρεις επισκέπτες από τη γειτονική χώρα είχαν φτάσει στο Νησί των Ανέμων για διακοπές λίγων ημερών.

Μάλιστα, οι τρεις τους είχαν κάνει κράτηση σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στην περιοχή Πλιντρί της Μυκόνου. Σύμφωνα με την καταγγελία τους στην Αστυνομία, τα ξημερώματα της Κυριακής 24/7 άγνωστοι μπήκαν στη σουίτα τους από τη μπαλκονόπορτα, χρησιμοποιώντας ηλεκτρικό τρυπάνι.

Η λεία τους ήταν εντυπωσιακή, μιας και από την πρώτη Αλβανή τουρίστρια αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 17.100 ευρώ, αλλά και το διαβατήριό της και το δίπλωμα οδήγησης.

Από την αδερφή της απέσπασαν προσωπικά αντικείμενα και κοσμήματα αξίας 18.400 ευρώ καθώς και το διαβατήριό της.

Θύμα των θρασύτατων διαρρηκτών έπεσε και ο φίλος της νεαρής κοπέλας, με τις απώλειές του να φτάνουν τις 10 χιλιάδες ευρώ σε κοσμήματα, ενώ κι απ’ αυτόν απέσπασε και το διαβατήριό του.