ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ-ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ: Απίστευτες αποκαλύψεις στο δικαστήριο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα καρφιά της Τζούλιας για τον Φουρθιώτη, η οποία «έσυρε» στο εδώλιο τον άλλοτε συνεργάτη της, αλλά και τον Σπύρο Ρέβη. Τους κατηγορούσε για υπεξαίρεση από κοινού, αλλά τελικά αθωώθηκαν από το δικαστήριο

Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας «έσυρε» η Τζούλια Αλεξανδράτου τον Μένιο Φουρθιώτη, σε ακόμη ένα επεισόδιο του πολυμέτωπου πολέμου της με τον παρουσιαστή του Ε, αλλά και τον εκκεντρικό μάνατζερ και άλλοτε στενό του συνεργάτη Σπύρο Ρέβη, τους οποίους κατηγορούσε για υπεξαίρεση από κοινού.

Η εκρηκτική ξανθιά βρέθηκε από το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, συνοδεύοντας όμως τον σημερινό μάνατζέρ της Σπύρο Ρέβη, για να τον απαλλάξει από την κατηγορία. Ο Μένιος Φουρθιώτης ήταν απών και εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο. Μετά την κατάθεση του μοντέλου, η κρίση του δικαστηρίου ήταν αθωωτική και για τους δύο κατηγορουμένους.

Ηταν Ιούλιος του 2010, όταν η Τζούλια Αλεξανδράτου ζήτησε από το δίδυμο Φουρθιώτη - Ρέβη να της παραδώσει τα λογιστικά βιβλία της και ένα τιμολόγιο.

Εκείνοι -σύμφωνα με τη μήνυση- αρνήθηκαν και η πρώην εστεμμένη των ελληνικών καλλιστείων απευθύνθηκε στη Δικαιοσύνη.

«Ζήτησα μέσω του λογιστή μου τα βιβλία μου, μου τα είχαν πάρει, αλλά μετά τα έδωσαν πίσω. Ο Μένιος Φουρθιώτης τα είχε πάρει, αλλά έκανα μήνυση και στον κ. Ρέβη επειδή είχα σύμβαση και με τους δύο. Είχα συμβόλαιο συνεργασίας. Μόλις κατέθεσα τη μήνυση, ο Φουρθιώτης τα έδωσε στον Ρέβη και μου τα επέστρεψε εκείνος. Πλέον δεν έχω καμία απαίτηση...» κατέθεσε η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Ωστόσο, αν και η νεαρή πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών προσπάθησε να απαλλάξει τον Σπύρο Ρέβη που καθόταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου ντυμένος στα κόκκινα, επέμεινε για τον ρόλο του Φουρθιώτη στην υπόθεση.

«Ο Μένιος Φουρθιώτης μιλούσε με τον λογιστή μου και δεν μου τα έδινε. Τον έπαιρνα τηλέφωνα και δεν τα έδινε πίσω. Ηθελε να με βλάψει. Αυτός ήταν ο στόχος του. Μόλις κινήθηκα νομικά, αναγκάστηκε να τα δώσει!» είπε στο δικαστήριο.

Ακολούθησε η απολογία του Σπύρου Ρέβη, ο οποίος υποστήριξε πως στην πραγματικότητα η κατηγορία δεν υφίσταται.

«Θέλω να σας πω ότι δεν έγινε υπεξαίρεση. Ημουν μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου τότε και κρατούσα και τα βιβλία. Κάποια στιγμή τα χρειάστηκε ο λογιστής και τα δώσαμε 15 ημέρες αργότερα. Οχι επειδή αρνήθηκα, απλώς λείπαμε...» εξήγησε.

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την αθώωση και των δύο κατηγορουμένων λόγω εξάλειψης του αξιοποίνου και έμπρακτης μετάνοιας, αφού είχαν ήδη επιστρέψει τα βιβλία προτού κληθούν να καταθέσουν για τη μήνυση. Το δικαστήριο υιοθέτησε την πρόταση και αθώωσε τόσο τον Σπύρο Ρέβη όσο και τον Μένιο Φουρθιώτη.

Υπενθυμίζεται ότι έχει πάρει αναβολή για τον Οκτώβριο του 2017 η δεύτερη δικαστική μάχη μεταξύ Αλεξανδράτου και Φουρθιώτη, με την πρώτη να κατηγορεί τον παρουσιαστή ότι έκλεψε 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της, κάτι που εκείνος αρνείται κατηγορηματικά.

εφημερίδα Espresso