Με βόμβες και μαρτυρίες απαντάει η Φρόσω Κυριάκου στην οικογένεια Παντελίδη και ξεκαθαρίζει τα πράγματα…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η οικογένεια Παντελίδη έχει μια τακτική και στρατηγική!

Θέλει να αποδείξει ότι η Φρόσω ήταν η οδηγός το μοιραίο πρωινό που ο Παντελής έχασε την ζωή του με τόσο τραγικό τρόπο. Τι έκανα λοιπόν, ότι θα έκανε ο οποιοσδήποτε δημοσιογράφος που σέβεται τον εαυτό του. Επικοινώνησα με ανθρώπους του περιβάλλοντος της Φρόσως Κυριάκου και πήρα απαντήσεις για το τι ακριβώς λέει η Φρόσω για όλα αυτά. Ξεκινάω…Τι λέει η Φρόσω για το βασικό ερώτημα ότι ήταν η οδηγός στο jeep του Παντελίδη: «Θα τα μάθουν όλοι στο δικαστήριο, αλλά επειδή έχω κουραστεί με τα ίδια και τα ίδια θα σας πω μόνο αυτό… Όταν ο παρκαδόρος της λέσχης με ρώτησε αν θα οδηγήσω εγώ, του κούνησα το κεφάλι ΕΙΡΩΝΙΚΑ, δεν του είπα ναι φέρε τα κλειδιά θα οδηγήσω εγώ, αυτό υπάρχει ως μαρτυρία και μέσα στην δικογραφία!«.

Επίσης ρωτάω τι λέει για αυτά τα χαρτιά που βγαίνουν από τους εμπειρογνώμονες και λένε ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής…»Οι άνθρωποι είναι ιδιώτες που πληρώνονται για να βγάλουν ένα πόρισμα και εγώ μπορώ να φέρω 10 πραγματογνώμονες να τους πληρώσω και να βγάλω δικά μου πορίσματα. Δεν λέει κάτι αυτό. Το θέμα είναι τι λέει η τροχαία και οι επίσημες αρχές…»

Ρωτάω, αν ήταν οδηγός η Φρόσω θα το παραδεχόταν και απαντάει…»Γιατί δεν μου έκαναν τεστ για αλκοόλ, αν υπήρχε περίπτωση να ήμουν εγώ πίσω από το τιμόνι; Αν υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα να ήμουν εγώ οδηγός έτσι θα αντιμετωπίζαμε με τους δικηγόρους μου την όλη κατάσταση. Μα χωρίς τεστ αλκοόλ, θα έλεγα ότι, ναι εγώ οδηγούσα και αφού δεν θα υπήρχαν ίχνη αλκοόλ στο αίμα μου, κανονικά θα πλήρωνε και η ασφαλιστική!«.

Τελευταία ερώτηση….Με τους μάρτυρες που δηλώνουν διαφορά τι πιστεύεις….»Θα δούμε στο δικαστήριο ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα! Ακούω διαφορά αλλά δεν ξέρω τι θα δούμε στο δικαστήριο. Αν θα έρθουν όλοι αυτοί να καταθέσουν και να πούνε τα ίδια. Άλλο να τα λες σε έναν δικηγόρο και στην κάμερα μπροστά και άλλο στο δικαστήριο!»

youweekly.gr