ΑΛΒΑΡΟ: Δεν ζητάω τη μισή περιουσία της Αθηνάς Ωνάση

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!

Μετά τις φωτογραφίες στα social media που τον δείχνουν σε τρυφερά τετ α τετ με τη νέα του σύντροφο, ο Αλβάρο σπάει τη σιωπή του και μιλάει για το τι διεκδικεί από την περιουσία της πρώην συζύγου του Αθηνάς Ωνάση. 

Πετώντας τις σπόντες του περί πλούτου και ευτυχίας ο Βραζιλιάνος, λέει ούτε λίγο ούτε πολύ οτι διεκδικεί μόνο ότι του ανήκει και διαφημίζει το νέο του έρωτα. 

«Eίμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένος. Είναι ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου και στην ερωτική μου ζωή. Έχω όλα όσα θα ήθελε να έχει κανείς. Μια υπέροχη οικογένεια, φίλους, μια γοητευτική σύντροφο, την υγεία μου. Την ευτυχία δεν μπορείς να την εξαγοράσεις. Είναι πολύ πιο δύσκολο να είσαι ευτυχισμένος από το να είσαι πλούσιος» είπε ο Αλβάρο στη συνέντευξη που παραχώρησε στον φίλο του δημοσιογράφο, Amaury Jr και ξεκαθάρισε για το τι ζητάει από την Αθηνά,

«Λένε ότι διεκδικώ τη μισή περιουσία της αλλά δεν ισχύει καθόλου κάτι τέτοιο. Διεκδικώ μόνο τα κεκτημένα μου. To μόνο που διεκδικώ και απαιτώ είναι όσα κατέκτησα (σσ. τα μετάλλια και οι χορηγείες). Λένε ότι διεκδικώ τη μισή περιουσία της αλλά δεν ισχύει καθόλου κάτι τέτοιο. Παντρευτήκαμε με προγαμιαίο συμβόλαιο από δική μου επιλογή. Θέλω πίσω όσα έχω κερδίσει και τα άλογα της κόρης μου. Θέλω πίσω όλα όσα κατέκτησα με σκληρή, προσωπική μου δουλειά»

Στη συνέχεια, ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο αναφέρθηκε και στη νέα γυναίκα της ζωής του, τη δημοσιογράφο Ντενίζ Σεβέρο που τη γνώρισε όταν του πήρε συνέντευξη τον Οκτώβριο του 2016.

Στην παρακάτω εικόνα ο Αλβάρο με τη σύντροφό του και τον δημοσιογράφο Amaury Jr.

Πηγή: protothema.gr