ΠΟΙΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ; Δείτε τον άντρα που είναι πλέον στο πλευρό της Ευαγγελίας Τσιορλίδα…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Δεν μπαίνω εύκολα σε σχέσεις αλλά όταν μπω είμαι εκεί με παρωπίδες», δήλωνε στο πρωτοχρονιάτικο τεύχος του ΥOU η Ευαγγελία Τσιορλίδα, η καλλονή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MAD, που είδε το όνομά της να «εμπλέκεται» εν μία νυκτί στο διαζύγιο της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, φερόμενη ως το τρίτο πρόσωπο που διέλυσε το γάμο τους. Κάτι που η ίδια τουλάχιστον διέψευσε, λέγοντας πως είναι είναι σε σχέση με τον Μιχάλη της….

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε τη νεαρή δημοσιογράφο με τον σύντροφό της στην Βάρκιζα… «Είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι που απολαμβάνει κάθε λεπτό μαζί. », αποκαλύπτει στο Youweekly.gr άνθρωπος από το φιλικό τους περιβάλλον, σημειώνοντας επίσης: «Τα πρόσφατα δημοσιεύματα δεν επηρέασαν καθόλου τη σχέση τους, αντιθέτως τους έφεραν ακόμα πιο κοντά». Φυσικά είναι γνωστό πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά…

Φυσικά τα δημοσιεύματα πυροδοτήθηκαν με εμφανίσεις της νεαρής δημοσιογράφου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, και βίντεο που τους έδειχνε μαζί… Όμως η ίδια επιμένει πως είναι απλώς φίλοι και όπως είχε πει και σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό YOU δεν ίσχυε… Περί ορέξεως…. κολοκυθόπιτα που λένε και στο χωριό μας!

Πηγή: youweekly.gr