Ψάχνει σπίτι ο Φιλιππίδης: Ο ιδιοκτήτης του ζήτησε να φύγει από την κατοικία στο Ψυχικό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ψάχνει νέο σπίτι στο Παγκράτι ή στα Πατήσια

Νέο σπίτι για να μείνει με την οικογένειά του, ψάχνει ο Πέτρος Φιλιππίδης λόγω των καταγγελιών για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Όπως ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι» ο ιδιοκτήτης του σπιτιού του στο Ψυχικό του ζήτησε να το εγκαταλείψει, με τον πελάτη του να ψάχνει νέο σπίτι στο Παγκράτι ή στα Πατήσια.

Σχετικά με την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Μιχάκης Δημητρακόπουλος είπε: «Είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο η υγεία αλλά έχει πάρει μεγάλο έκταση αυτό. Το πρόβλημα υγείας του είναι πολύ επιθετικός σακχαρώδης διαβήτης. Όσοι συνάνθρωποί μας έχουν αυτό το πρόβλημα μπορούν να καταλάβουν πώς είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης. Όπως έχω ξαναπεί, ο πατέρας του πέθανε από την ίδια αιτιολογία».

Όσον αφορά στο πώς πέρασε το καλοκαίρι του ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε: «Το καλοκαίρι το πέρασε στο σπίτι του και για λίγες ημέρες πήγε στο πατρικό του, σε ένα χωριό έξω από τα Γιάννενα. Κάθισε εκεί, είδε τους συντοπίτες του, τους συγχωριανούς τους και παλιούς φίλους, και έπειτα γύρισε στο σπίτι του».