Βάνα Μπάρμπα σε Φαίη Σκορδά: “Αν ήσουν άσχημη νομίζεις θα σε κοίταζε κανείς;”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καλεσμένη στο "Πρωινό” βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα και συνομίλησε με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Μάλιστα η ηθοποιός έκανε και μια τοποθέτηση για την ομορφιά, μιλώντας στην παρουσιάστρια.

Αρχικά είπε: "Τώρα είμαι η Βάνα. Δεν με νοιάζει τι αντιλαμβάνονται οι άνδρες. Με νοιάζει ότι δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα είμαι η Βάνα, είμαι γυναίκα, νιώθω τα όνειρα μου. Είμαι πολύ καλά με τον εαυτό μου. Τώρα είμαι έτοιμη. Για έρωτα δεν νομίζω ότι μπορώ, αλλά για κάποιο σύντροφό ναι. Δεν μπορώ να έχω αυτό το πάθος. Όποιος με πλησιάσει είμαι καχύποπτη. Θα περάσει τα πάνδεινα, γιατί νιώθω ότι όλοι έρχονται για κάποιο λόγο”.

Και πρόσθεσε για την ομορφιά: "Δεν πληγώθηκα. Μάλλον πλήγωσα και όχι πληγώθηκα. Έχω επίγνωση των πεπραγμένων μου. Αγαπώ την ηλικία μου και ότι μεγάλωσα”.

Τότε, η Φαίη Σκορδά της ανέφερε ότι: "Αποκλείεται να μην πληγώνεται μια γυναίκα, όταν ξέρει ότι την πλησιάζουν μόνο για την εμφάνιση της και την ομορφιά της”.

Έτσι, η Βάνα Μπάρμπα της απάντησε ότι: "Αν δεν είχες την ομορφιά που είχες, τα υπέροχα πόδια, αν ήσουν άσχημη νομίζεις θα σε πλησίαζε κανείς; Ξέχασε το! Δεν είναι πάντα ο χαρακτήρας. Η ομορφιά είναι ένα προνόμιο, είναι ταλέντο. Δεν γίνεται να την πολεμάμε. Δεν γίνεται να πρέπει να αποδείξει το μυαλό”.'

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάολα: Η ηλικία, η καταγωγή, το πραγματικό όνομα, ο γάμος στα 20, η κόρη – κλώνος και ο άγνωστος «γιος»

Σταύρος Σβήγκος: «Ο νονός του γιου μου είναι παντρεμένος με άντρα και έχει παιδί, του είπα ότι έχει μπαμπά και μπαμπά»