Πάολα: Η ηλικία, η καταγωγή, το πραγματικό όνομα, ο γάμος στα 20, η κόρη – κλώνος και ο άγνωστος «γιος»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!

Η Πάολα είναι μία από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής σκηνής, η οποία μέχρι και σήμερα σημειώνει σημαντική επιτυχία με τα τραγούδια της.

Αν και είναι μόλις 39 χρονών, η ερμηνεύτρια από τη Θεσσαλονίκη, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Παγώνα Καραμήτσιου έχει συμπληρώσει ήδη 25 χρόνια στο τραγούδι, καθώς πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση σε μαγαζί όταν ήταν μόλις δεκατεσσάρων ετών.

Πάολα: Ο λόγος που είπε ψέματα πως είναι τσιγγάνα

Αυτό που θυμούνται πολλοί για την Πάολα είναι πως η ίδια στο παρελθόν είχε δηλώσει πως είναι τσιγγάνα, ωστόσο αργότερα δήλωσε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η ίδια είχε αναφέρει: «Είχα δηλώσει πως είμαι τσιγγάνα. Από τη στιγμή που έφυγε ο μπαμπάς μου, αποκάλυψα όλη την αλήθεια. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, στον λόγο της τιμής μου, ορκίζομαι στον Θεό μου. Κανείς δεν είναι τσιγγάνος ούτε η μητέρα ούτε ο πατέρας μου. Από μικρή ήμουν επαναστάτρια. Υποστήριζα πάντα ό,τι ένιωθα πως βάλλεται από οτιδήποτε…

Πριν από χρόνια δήλωσα ότι είμαι τσιγγάνα έστω από την πλευρά του μπαμπά μου αφού ήταν ο μόνος που δεν θα θύμωνε. Η μαμά μου θύμωσε αν και θα έπρεπε να το περιμένει αφού γνωρίζει ποιο είναι το παιδί της… Το είπα για να πάω κόντρα, θεωρούσα πως αφού έχω τη δική μου δυναμική είναι καλό να νομίζουν πως είμαι μια από αυτούς που χλευάζουν… Ήμουν πάρα πολύ μικρή όταν το είπα. Μετά από αυτή τη δήλωση άκουσα πολλά και τα ακούω μέχρι σήμερα. Αν δεν είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου δεν θα φανέρωνα ποτέ την αλήθεια».

Ο γάμος της τραγουδίστριας στα 20 και η κόρη της, Παολίνα

Στην προσωπική της ζωή, η Πάολα παντρεύτηκε τον Φώτη Ζογλοπίτη το Δεκέμβριο του 2002, όταν ήταν είκοσι ετών. Ο ίδιος έγινε μάνατζέρ της και με την πάροδο του χρόνου ήρθαν πολύ κοντά. Το ζευγάρι απέκτησε μία κόρη, την Παολίνα. Εδώ και χρόνια αν και έχουν χωρίσει εντούτοις διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Η 19χρόνη σήμερα κόρη τους, Παολίνα είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως είναι ίδια η μητέρα της.

Ο άγνωστος «γιος» της ερμηνεύτριας

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν πολλοί για την Πάολα είναι πως της έχει στοιχίσει πολύ η απώλεια της φίλης της, Γεωργίας Ζησάκη. Πρόκειται για την 28χρονη σύζυγο του μαέστρου, Γιώργου Νάτσιου. Ο μαέστρος με την κολλητή της Πάολα έχουν ένα μικρό γιο στον οποίο η τραγουδίστρια στέκεται σαν μητέρα.

«Η Πάολα δεν θα τον ξεχωρίσει από την Παολίνα. Θα τον φροντίσει σαν δεύτερη μητέρα με όλες της τις δυνάμεις. Στα μάτια του βλέπει την Γεωργία, τον πατέρα της, τον Παντελή…» αναφέρει την εφημερίδα Spirto άτομο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας​, επισημαίνοντας πως η Πάολα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του μικρού Άγγελου, ο οποίος έμεινε ορφανός από μαμά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιάννης Κότσιρας για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ μαζί του»

Χώρισε η Κάτια Ταραμπάνκο: «Τα έφτιαξε με άλλον ενώ ήμασταν μαζί»