Ιωάννα Τούνη: Το μήνυμά της μέσα από το νοσοκομείο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στο νοσοκομείο, όπως ενημέρωσε μέσα από αναρτήσεις που έκανε στα social media. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή instagrammer ανέβασε Instagram stories, όπου μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε ότι δεν νοσηλεύεται για δικό της πρόβλημα υγείας, αλλά ήθελε να περάσει το δικό της μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Στα stories, η Ιωάννα Τούνη, έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα, με το οποίο κάλεσε τους ακόλουθούς της, να μην τα θεωρούν τίποτα δεδομένο και να μην το βάζουν κάτω στα δύσκολα.

Πιο αναλυτικά, η Ιωάννα Τούνη έγραψε:

«Και να θυμάστε. Προβλήματα είναι τα σοβαρά θέματα υγείας… Τα υπόλοιπα είναι προβληματισμοί, γκομενίσματα, και πολύς ελεύθερος χρόνος που δεν ξέρουμε τι να τον κάνουμε και μας φταίνε τα πάντα και οι πάντες! Η αυτοβελτίωση και η αγάπη για τον εαυτό μας θα επιλύσουν πολλά από τα μικρότερα προβλήματα που δημιουργούμε με το ξερό μας το κεφάλι!

Ξεκίνα από σήμερα, δουλεύοντας για τον εαυτό σου, οργανώνοντας την ημέρα σου ώστε να έχει χρόνο διαβάζοντας, έχοντας ασχολίες και χόμπυ που γεμίζουν, εστιάζοντας σε λίγους και σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή σου που σε αγαπάνε και αγαπάς πραγματικά. Και αυτούς που σε αγαπάνε και αγαπάς να τους το λες.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα για πάντα. Να χαίρεσαι κάθε μέρα γιατί δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά πίσω και να θυμάσαι πως δεν μπορείς να τους κάνεις όλους χαρούμενους, αλλά είναι στο χέρι σου και υποχρέωσή σου να κάνεις χαρούμενο τον εαυτό σου». Στο δέυτερο story έγραψε:  «Αυτά τα λίγα από τη διαδικτυακή φίλη σας. Και όχι, είμαι καλά για όσους ρωτάτε. Δεν είμαι για μένα στο νοσοκομείο».

toyni1

 

tpyni2_2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Είμαι παιδί ΑΜΕΑ και θα παλέψω για τα δικαιώματά μου» Συγκλονίζει ο γιος της Νένας Χρονοπούλου

Μίνα Ορφανού για Σεφερλή: «Με ενοχλεί να ντύνεται γυναίκα, να γίνεται καρικατούρα και να με προσβάλλει»